Το μυστικό λοιπόν είναι στο συνδυασμό 2 τύπων μάσκαρα

Έχουν γραφτεί εκατοντάδες άρθρα για το πώς να κάνεις τις βλεφαρίδες σου πιο μακριές, πιο πλούσιες και πιο ακαταμάχητες. Για να μην αναφέρουμε τις απεριόριστες επιλογές σε μάσκαρα που έχεις. Κι όχι άδικα, αφού τα μάτια είναι οι πρωταγωνιστές του προσώπου και ποια γυναίκα δεν θέλει να έχει ακαταμάχητο βλέμμα.

Το μυστικό λοιπόν είναι στο συνδυασμό 2 τύπων μάσκαρα. Μία για όγκο και μία για μήκος. Ξέχνα λοιπόν τη μία και μοναδική και αγαπημένη μάσκαρα που αγοράζεις ξανά και ξανά τα τελευταία 20 χρόνια. Φυσικά μπορείς να συνεχίσεις να τη χρησιμοποιείς, αλλά θα προσθέσεις ακόμα μία. Πρώτα λοιπόν θα χρησιμοποιείς τη μάσκαρα που δίνει όγκο. Συνήθως έχει βουρτσάκι ελαφρώς πιο παχύ και έχει και μια τάση να δημιουργεί κόμπους στις βλεφαρίδες σου. Όμως αυτή η μάσκαρα μας χρειάζεται. Και μη σε απασχολούν οι κόμποι. Γιατί αμέσως μετά θα χρησιμοποιήσεις αυτή που δίνει μήκος. Έχει πιο λεπτό βουρτσάκι και «χτενίζει» κατά κάποιο τρόπο τις βλεφαρίδες, οπότε αυτόματα απομακρύνει και τους κόμπους. Όπως καταλαβαίνεις δε γίνεται μια μάσκαρα να είναι καλή και στον όγκο και στο μήκος.

Δεν συμφωνούν τα βουρτσάκια τους, πώς να το κάνουμε! Παίρνεις λοιπόν δύο, τις χρησιμοποιείς συνδυαστικά και άσε τους άλλους να αναρωτιούνται ποια μάσκαρα χρησιμοποιείς!

govastileto.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook