Όταν η Karen Greaves είδε ένα σκυλί να απειλεί τη ζωή των παιδιών της δεν το σκέφτηκε στιγμή και όρμηξε επάνω του με αποτέλεσμα να τραυματιστεί η ίδια.

Η 31χρονη Βρετανή και τα παιδιά της απολάμβαναν τη βόλτα τους στο πάρκο, όταν είδε ότι τον σκύλο να πλησιάζει απειλητικά τον 5χρονο Dylan και την μόλις 4 μηνών Amelia.

«Από το πουθενά, εκεί που δεν το περιμέναμε, αυτός ο μεγάλος σκύλος επιτέθηκε στη Molly (κατοικίδιο της οικογένειας) και τη σκότωσε μπροστά στον γιο μου. Προσπάθησα να κάνω ό,τι μπορούσα για να το σταματήσω, αλλά δεν την άφηνε», θυμάται σοκαρισμένη η γυναίκα. Ο γιος της ακόμη δεν μπορεί να ξεπεράσει το γεγονός ότι είδε το σκυλάκι τους στο στόμα του μανιασμένου σκύλου, αναφέρει το newsbeast.gr.

\"\"

Στη συνέχεια ο σκύλος πλησίασε απειλητικά τα παιδιά της και συγκεκριμένα την κόρη της. «Τα παιδιά ούρλιαζαν και φοβήθηκα για το χειρότερο. Φοβήθηκα τόσο που έβαλα τα χέρια μου μέσα στο στόμα του. Τότε απλά μου έφαγε τα χέρια», λέει η γυναίκα, που μεταφέρθηκε αιμόφυρτη στο νοσοκομείο.

Τελικά χρειάστηκε χειρουργική επέμβαση για τα χέρια της γυναίκας, αν και τα σημάδια από τις πληγές θα μείνουν.

Από την άλλη, ο ιδιοκτήτης του σκύλου προσφέρθηκε να αποζημιώσει τη μητέρα, ενώ η οικογένεια ζητά να απαγορευτεί η είσοδος σκύλων σε δημόσια πάρκα για την προστασία των παιδιών.

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook