Το άψυχο κορμί του παιδιού εντοπίστηκε μέσα σε αγωγό

Τραγική εξέλιξη φαίνεται πως έχει η υπόθεση με το αγνοούμενο κοριτσάκι που χάθηκε αφότου ο πατέρας του το έστειλε τιμωρία έξω από το σπίτι γιατί αρνήθηκε να πιει το γάλα του.

Η αστυνομία στο Ρίτσαρντσον του Τέξας συνέλαβε τον πατέρα της μικρής, Wesley Mathews, με την κατηγορία ότι εγκατέλειψε και έθεσε σε κίνδυνο τη μικρή.

Ο Mathews έστειλε την 3χρονη Sherin στο δρομάκι έξω από το σπίτι προκειμένου να τη «συνετίσει» επειδή δεν δεχόταν να πιεί το γάλα. Όπως είπε ο πατέρας στην αστυνομία, την έβαλε να κάτσει δίπλα σε ένα δέντρο στον δρόμο όπου βρίσκεται η αυλή του σπιτιού του.

Ο πατέρας επέστρεψε να τσεκάρει την κόρη του έπειτα από 15 λεπτά, αλλά εκείνη είχε εξαφανιστεί, σύμφωνα με τα όσα είπε στην αστυνομία. Ο ίδιος κάλεσε της Αρχές για να δηλώσει την εξαφάνισή της.

Η αστυνομία στο Τέξας ανακοίνωσε ότι κατά πάσα πιθανότητα βρήκε το σώμα της Sherin Mathews.

Οι αξιωματικοί και τα σκυλιά αναζήτησης ανακάλυψαν το σώμα ενός μικρού παιδιού σε έναν αγωγό, λιγότερο από ένα μίλι από το σπίτι του Mathews.

Ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι οι ανακριτές δεν έχουν λόγο να πιστεύουν ότι το σώμα ανήκει σε άλλο αγνοούμενο παιδί. Περιμένουν να καθορίσουν από τι σκοτώθηκε το παιδί.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook