Συνεχάρη και από κοντά τον υποστράτηγο Κώστα Λαγουδάκη και τους συνεργάτες του, για την επιτυχή έκβαση της υπόθεσης του επιχειρηματία

Ο Σταύρος Θεοδωράκης συνεχίζει την περιοδεία του για τρίτη ημέρα στην Κρήτη και σήμερα το πρωί επισκέφτηκε το Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων, μαζί με τους συνεργάτες του.

Εκεί ο κ.Θεοδωράκης, συναντήθηκε με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Κρήτης, υποστράτηγο Κώστα Λαγουδάκη.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους ο Σταύρος Θεοδωράκης τόνισε ότι στο πλαίσιο των συζητήσεων με τον κ.Λαγουδάκη, απηύθυνε τα συγχαρητήρια σε αυτόν και τους συνεργάτες του για την αίσια απελευθέρωση του Μιχάλη Λεμπιδάκη από τους απαγωγείς.

“Επισκέφθηκα μαζί με τους συνεργάτες μου την Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων. Έδωσα συγχαρητήρια στον στρατηγό Λαγουδάκη και τους συνεργάτες του για την πρόσφατη επιχείρηση απελευθέρωσης του επιχειρηματία. Τους είπα ότι με αυτό που έκαναν έδωσαν έναν άλλο αέρα στην κοινωνία. Απέδειξαν ότι η αστυνομία μπορεί να δρα αποτελεσματικά. Στο πρόσωπο του στρατηγού έδωσα συγχαρητήρια στους αστυνομικούς από το Ρέθυμνο, το Ηράκλειο, τον Άγιο Νικόλαο, από όλες τις περιοχές που συνεργάστηκαν. Και θα σας αναφέρω κάτι που είχα πει και στο παρελθόν: πρέπει να αμείβουμε τους ανθρώπους της πρώτης γραμμής, αυτούς που είναι καθημερινά στο δρόμο, στα νοσοκομεία -τους αστυνόμους, τους νοσοκόμους, τους γιατρούς, τους πυροσβέστες, τους δασκάλους- όλους αυτούς δηλαδή που αναλαμβάνουν ένα πολύ μεγαλύτερο φορτίο από όλους τους άλλους που είναι στα μετόπισθεν. Για άλλη μια φορά συγχαρητήρια”

Για την υπόλοιπη ημέρα το πρόγραμμα του κ.Θεοδωράκη έχει ως εξής:

  • Στη συνέχεια θα μεταβεί στο Ρέθυμνο όπου στις 12 το μεσημέρι θα έχει συνάντηση με τον Δήμαρχο Γιώργο Μαρινάκη και στις 1 το μεσημέρι θα συναντήσει την Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνου Μαρία Λιονή.
  • Στις 7 το απόγευμα θα παραβρεθεί στην αναγόρευση του Ομότιμου Καθηγητή ΕΚΠΑ και Τακτικού Μέλους της Ακαδημίας Αθηνών Κωνσταντίνου Κριμπά σε Επίτιμο Διδάκτορα του τμήματος Βιολογίας της Σχολής Θετικών και Τεχνολογικών Επιστημών, που θα γίνει στην “αίθουσα Πολυμέσων” του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Κρήτης.
  • Στις 8 το βράδυ ο Σταύρος Θεοδωράκης και ο ευρωβουλευτής Γιώργος Γραμματικάκης θα συζητήσουν για το νέο προοδευτικό κόμμα, σε ανοιχτή εκδήλωση στο Χάλαβρο (Μιλάτου 10, Ηράκλειο) – στο πλαίσιο της περιοδείας του Σταύρου Θεοδωράκη για την υποψηφιότητά, του για την ηγεσία του νέου ενιαίου φορέα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook