Συνεχείς ανατροπές στη δολοφονία – μυστήριο της εφοριακού

Μυστήριο εξακολουθεί να καλύπτει τη στυγερή δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη στο Β’ νεκροταφείο, ενώ σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό του δράστη.

Ερωτήματα προκαλεί η σημερινή τοποθέτηση του δικηγόρου του πατέρα της αδικοχαμένης 32χρονης. Υπενθυμίζεται πως ο πατέρας της νεκρής είχε αναφέρει ότι την ώρα του θανάτου της έτυχε να περνάει με το ταξί που οδηγούσε από το Β’ Νεκροταφείο και, μάλιστα, να επιβιβάζει πελάτη, ο οποίος θα μπορούσε να εμπλέκεται με τη δολοφονία της κόρης του. 

Μετά τη χθεσινή μαραθώνια κατάθεση του πατέρα της άτυχης εφοριακού, οι αστυνομικοί βάζουν στο «μικροσκόπιο» το ταξί του, όπου θα γίνει εξονυχιστικός έλεγχος, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν υπάρχει DNA που να ταιριάζει με αυτό που βρέθηκε στο σημείο όπου διαπράχθηκε η δολοφονία της άτυχης γυναίκας.

Σημειώνεται ότι μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσής του ο Κώστας Ζέμπερης δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις και έφυγε από την πίσω πόρτα του κτιρίου της ΓΑΔΑ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας της 32χρονης πρόκειται να κληθεί πάλι για συμπληρωματική κατάθεση.

Σήμερα, ο δικηγόρος Απ. Λύτρας, που εκπροσωπεί τον πατέρα της 32χρονης, δήλωσε στο ραδιόφωνο του Alpha πως ο ίδιος διαφώνησε με την τοποθέτηση του πελάτη του. «Δεν ήμουν σύμφωνος όταν έκανε τις δηλώσεις, δεν τον είχα αναλάβει», είπε ο κ. Λύτρας, ο οποίος ανέφερε ότι ο πατέρας δεν είναι κατηγορούμενος, απλώς έδωσε μια κατάθεση και έχει πάει στο σπίτι του. 

Μάλιστα, ακύρωσε πλήρως τον ισχυρισμό του πελάτη του, λέγοντας ότι το ταξί δεν το είχε ο πατέρας και είχε γίνει αλλαγή βάρδιας και πρόσθεσε: «Η διαδικασία είναι σε εξέλιξη και θα εξεταστούν και άλλοι μάρτυρες».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook