Η συγκινητική ιστορία της 48χρονης Λουίζ Γουόρνφορντ που έκανε το όνειρό της πραγματικότητα και βίωσε τη μητρότητα

Επί 16 χρόνια προσπαθούσε να γίνει μητέρα. Κι όμως! Ύστερα από 18 αποβολές, το όνειρό της έγινε πραγματικότητα. Έχοντας δαπανήσει το ποσό των 80 χιλιάδων λιρών σε κλινικές υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, η Λουίζ Γουόρνφορντ από τη Βρετανία έγινε μητέρα σε ηλικία 48 ετών. 
 
Το μωρό ήλθε επιτέλους στη ζωή της και η Λουίζ μαζί με τον σύζυγό της είναι κατενθουσιασμένοι. Ακόμα κι αν κάποιοι τους αποκαλούν άθελά τους «γιαγιά και παππού» λέγοντάς τους: «Τι γλυκό που είναι το εγγονάκι σας». 

Αυτοί όμως δεν δίνουν καμία σημασία κοιτώντας τρυφερά το μονάκριβο γιο τους Ουίλιαμ. 

«Είχα φθάσει στο σημείο να σκεφτώ ότι ποτέ δεν θα γίνω μητέρα, τελικά όμως όλες μου οι ελπίδες και τα όνειρά μου έγιναν πραγματικότητα. Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευτυχισμένη» δηλώνει η 48χρονη μητέρα και προσθέτει: «Υπάρχουν πλέον τόσες επιλογές που επιτρέπουν στα ζευγάρια που έχουν πρόβλημα να τεκνοποιήσουν, κι αυτό είναι καταπληκτικό».  

Κάθε πρωί η Λουίζ κάνει βόλτες σε εμπορικά μαγαζιά με τον κατάξανθο γαλανομάτη γιο της ακούγοντας διάφορες φιλοφρονήσεις και κολακευτικά σχόλια από διάφορους περαστικούς που θα μπορούσαν κάλλιστα να την φέρουν σε δύσκολη θέση: 
 
«Ω, τι γλυκός που είναι ο εγγονός σας» της λέει μία κυρία. «Είναι γιος μας» υποστηρίζει η Λουίζ  κοιτώντας χαμογελαστή το καμάρι της που με τόσο κόπο απόκτησε. Αλλά και ο σύζυγός της, Μαρκ φουσκώνει από περηφάνια.

 

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook