Με αφορμή τον αγώνα της 2ης αγωνιστικής του Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης Γιώργος Πετράκης και Γιώργος Λαζαρίδης μίλησαν πριν από την προπόνηση της Δευτέρας για τον ΑΟ Χανιά/Κισσαμικό.

Η τοποθέτησή του προπονητή της χανιώτικης ομάδας για τον αγώνα έχει ως εξής: «Το ότι θα αντιμετωπίσουμε μία ομάδα από τη Super League κάνει τη δουλειά μας αρκετά δύσκολη, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν πιστεύουμε στην ομάδα μας και δεν πιστεύουμε ότι θα είμαστε ανταγωνιστικοί στο συγκεκριμένο ματς. Προετοιμαζόμαστε γι’ αυτό και είναι πολύ θετικό για εμάς ότι μετά από αυτό θα ξεκινήσει και το πρωτάθλημα, οπότε θα μας δώσει λίγο ρυθμό γι’ αυτό το κομμάτι και σίγουρα για όλους μας είναι κάτι ευχάριστο να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας».

Για το κίνητρο των παικτών κόντρα σε αντίπαλο παραπάνω κατηγορίας: «Δεν χρειάζονται ιδιαίτερα πράγματα από μένα σε αυτό το κομμάτι σαν προπονητής τους, διότι οποιοσδήποτε και να βρισκόταν στη δική τους θέση όταν αντιμετωπίζεις έναν αντίπαλο από μεγαλύτερη κατηγορία τα κίνητρα μεγαλώνουν από μόνα τους και τα ψυχολογικά και τα αγωνιστικά. Οπότε σίγουρα περιμένω από τη δική τους πλευρά να είναι απόλυτα έτοιμοι και πειθαρχημένοι σε αυτό που θέλουμε να κάνουμε».

Για το αν έχει ιδιαιτερότητα για τον ίδιο το παιχνίδι, όντας σε νεαρή ηλικία παίκτης του Αστέρα: «Σίγουρα θα πάω σε γνώριμα μέρη, αν και τότε είχαν ξεκινήσει να φτιάχνονται τα πράγματα και να γίνει αυτό το μέγεθος που έχει γίνει ο Αστέρας. Θα δω και γνώριμους ανθρώπους, που θα είναι μεγάλη χαρά και ελπίζω να είμαστε καλά και να γίνει ένα ωραίο παιχνίδι».

Το σχόλιό του εκ των αρχηγών της ομάδας για το παιχνίδι ήταν το εξής: «Πάμε να παίξουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με μία πολύ καλή ομάδα της Super League. Πάντα αυτά τα παιχνίδια είναι ιδιαίτερα, θες να δώσεις το κάτι παραπάνω για να φανείς και να δείξεις ότι τόσο καιρό που δουλεύεις κάνεις κάτι καλό. Περιμένουμε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα, ελπίζουμε να ξεκινήσουμε την Κυριακή, γιατί πλέον έχουν κουράσει οι προπονήσεις και θέλουμε να μπούμε κι εμείς σε έναν ρυθμό».

Για το γεγονός ότι ο Αστέρας έχει πολλά παιχνίδια στα “πόδια” του σε αντίθεση με τον ΑΟ Χανιά/Κισσαμικό: «Είναι ένα μειονέκτημα για εμάς. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι σε μία έδρα μιας πολύ καλής ομάδας της Super League, που μας έχει δείξει όλα αυτά τα χρόνια το πόσο καλή είναι. Εμείς μειονεκτούμε γιατί δεν έχουμε ξεκινήσει τις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις, θα πάμε να διεκδικήσουμε τις όποιες ελπίδες έχουμε αλλά πιο πολύ πάμε για να βρούμε ρυθμό για το δύσκολο πρωτάθλημα που ξεκινάει».

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook