Με ασεβή τρόπο αναφέρεται η ΑΕΛ σε ανακοίνωσή της για έναν από τους προπονητές που κοσμούν με την παρουσία τους το ελληνικό ποδόσφαιρο, τον Γιώργο Παράσχο.

Με αφορμή τις δηλώσεις του πολύπειρου προπονητή του Πλατανιά περί ντροπής για τις συχνές καθυστερήσεις των παικτών της ΑΕΛ οι “βυσσινί” εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία μιλούν απαξιωτικά γι’ αυτόν.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Η ΠΑΕ ΑΕΛ πληροφορήθηκε το σύνολο των δηλώσεων του κ. Παράσχου μετά το τέλος του αγώνα με την ομάδα μας και το μοιραίο για την ομάδα του και γι αυτόν αποτέλεσμα.

Εκφράζουμε τη λύπη και την αγανάκτηση τη δική μας και των οπαδών μας γι αυτές τις ατυχείς δηλώσεις και η μόνη δικαιολογία που μπορούμε να του δώσουμε είναι η ηλικία του και οι προτεραιότητες που έχει βάλει στη ζωή του τα τελευταία χρόνια και έχουν σχέση με το καλό φαγητό και το καλό κρασί στην όμορφη κωμόπολη του νομού Χανίων, τον Πλατανιά. 

Το να χάνεις την ψυχραιμία σου και να δηλώνεις ότι η ομάδα της ΑΕΛ είναι ξεφτίλα (πως αποδεικνύεται η αγραμματοσύνη του ανθρώπου) μετά την τρίτη ήττα στην έδρα σου από μια ιστορική και μεγάλη ομάδα σαν την ΑΕΛ, η οποία πριν 15 μέρες αντιμετώπισε σαν ίσο προς ίσο τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος ΠΑΟΚ, πριν μια εβδομάδα στην πραγματικότητα κέρδισε μέσα στην έδρα του τον Παναθηναϊκό, αφού λόγω του ανεκδιήγητου βοηθού Καραβασίλη από την Καβάλα της ακυρώθηκε γκολ στο 91ο λεπτό, μία ομάδα που στην έδρα σου έκανε τουλάχιστον 5 ευκαιρίες για να πετύχει γκολ και η οποία έφυγε με 5 τραυματίες από το αντιαθλητικό παιχνίδι των παικτών σου, πρέπει να σε οδηγούν στην απόφαση σιγά σιγά κι εκ του ασφαλούς να αποχωρήσεις από το προπονητικό επάγγελμα και να απολαύσεις με ηρεμία στην πατρίδα σου την Καστοριά καλύτερο φαγητό και καλύτερο κρασί απο αυτά που απολαμβάνεις στην όμορφη κωμόπολη του Πλατανιά.

Αν παρόλα αυτά στον δεύτερο γύρο, όταν θα παίξουμε στη Λάρισα με τον Πλατανιά, δεν έχεις αποχωρήσει, εμείς θα σε υποδεχθούμε, θα σε χειροκροτήσουμε και θα σου απονείμουμε μία τιμητική πλακέτα για τα 500 και πλέον παιχνίδια στα οποία έχεις κοουτσάρει τη Χαλκηδόνα, τον Ατρόμητο και τον Πλατανιά στην Α’ Εθνική.

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΧΟΥ

Άμεση ήταν η απάντηση του Γ. Παράσχου, που σε γραπτή του δήλωση αναφέρει τα εξής: «Πληροφορήθηκα τα όσα αναφέρει για μένα στην ανακοίνωση της η ΠΑΕ ΑΕΛ η οποία δυστυχώς για την όντως λαμπρή ιστορία της έχει την ατυχία να διοικείται από έναν περιπλανόμενο παράγοντα για τον οποίο όπως φαίνεται ακόμα και η επιστήμη της ψυχιατρικής έχει σηκώσει ψηλά τα χέρια. Αν και στην ανακοίνωση χαρακτηρίζομαι ως αγράμματος, αυτό που είπα χθες μάλλον ο σπουδαγμένος ιδιοκτήτης της ΑΕΛ δυσκολεύεται να το κατανοήσει. Ο χαρακτηρισμός δεν αφορούσε στην ιστορική ομάδα, αλλά μόνο στον τρόπο με τον οποίο αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο. Ελπίζω τώρα που το κάναμε πενηνταράκια να το καταλάβει. Όσον αφορά στο μέλλον μου, είναι σίγουρα καλύτερο να επιστρέψω, όποτε κρίνω εγώ και όχι αυτός, στην Καστοριά παρά να δουλέψω σε σύλλογο στον οποίο παριστάνει τον πρόεδρο. Ούτως ή άλλως τόσο χαμηλά δεν μπορώ να κοιτάξω».

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook