Την παρακάτω ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τις ομάδες του ρεθεμνιώτικου καρναβαλιού για την κοινωνική τους δράση, εξέδωσε ο δήμος Ρεθύμνου και η κοινωνική υπηρεσία.

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

“Με πνεύμα ανθρωπιστικής προσφοράς, ολοένα κα περισσότερα μέλη της ρεθεμνιώτικης κοινωνίας, ανταποκρίνονται στις ανάγκες στήριξης του Κοινωνικού Παντοπωλείου. 

Ο Δήμος Ρεθύμνης και η Κοινωνική του Υπηρεσία ευχαριστεί  θερμά τα μέλη του Μη Κερδοσκοπικού Σωματείου των Ομάδων του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού (Ο.Ρ.Κ.), που προσέφεραν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ρεθύμνης ποσότητα τυποποιημένων τροφίμων και ειδών ατομικής υγιεινής, καταθέτοντας για μία ακόμη φορά  τη γενναιοδωρία και την αλληλεγγύη που διαπνέει κάθε κοινωνική δράση στον τόπο μας. 

Ας σημειωθεί  ότι το ποσό  που διατέθηκε για την αγορά των προϊόντων αυτών, συγκεντρώθηκε από το beach party που διοργάνωσαν οι Ομάδες του Ρεθυμνιώτικου Καρναβαλιού με την υποστήριξη ιδιωτών χορηγών,  τον π. Αύγουστο, με σκοπό την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Μια πρωτοβουλία που επιβεβαίωσε, κοντά στις τόσες άλλες, το διαρκές και υγιές κοινωνικό αποτύπωμα  του συγκεκριμένου θεσμού στο Ρέθυμνο.” 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook