Αφορμή η ανάρτηση του κ. Τσιάρτα στα κοινωνικά δίκτυα μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για την ταυτότητα φύλου

Μήνυση κατά του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Βασίλη Τσιάρτα κατέθεσε το Σάββατο το Σωματείο Υποστήριξης Διεμφυλικών, δια της προέδρου του Μαρίνας Γαλανού. 

Συγκεκριμένα, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook: «Εύχομαι οι πρώτες αλλαγές φύλου να γίνουν στα παιδιά αυτών που ψήφισαν αυτό το αίσχος. Να δω με τι καμάρι θα κυκλοφορήσουν. ΥΓ.: Νομιμοποιήστε και τους παιδόφιλους, να ολοκληρώσετε τα εγκλήματα».

Το Σωματείο Υποστήριξης Διεμφυλικών θιγόμενο από τις ανωτέρω δηλώσεις κατέθεσε μέσω της προέδρου του μήνυση κατά του κ. Τσιάρτα αλλά και κατά όσων είχαν εκτοξεύσει το τελευταίο διάστημα και πριν την ψήφιση του νομοσχεδίου απειλές κατά της ζωής της κ. Γαλανού.

Σύμφωνα με την κ. Γαλανού η μήνυση κατατέθηκε επί της βάσης του αντιρατσιστικού νόμου και άλλων διατάξεων του Ποινικού Κώδικα «κατά όλων όσων είχαν απειλήσει την σωματική ακεραιότητα ή τη ζωή μου και με είχαν καθυβρίσει με χυδαίο τρόπο. Όλοι αυτοί θα απολογηθούν στην Δικαιοσύνη όπως τους αξίζει. Και βέβαια, εάν πειραχτεί έστω και τρίχα από το μαλλί μου, όλοι αυτοί θα είναι υπεύθυνοι. Ευχαριστώ θερμά τον αγαπημένο φίλο και δικηγόρο Βασίλη Σωτηρόπουλο που συνέταξε αφιλοκερδώς την μήνυση», σημειώνει.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook