Η Χανιώτισσα μακιγιέζ των σταρ, που καλλωπίζει μέχρι και τον Καμμένο

Τι κοινό μπορεί να έχει ο Πάνος Καμμένος με την Ευαγγελία Αραβανή, τη Γωγώ Μαστροκώστα και την Κάτια Ζυγούλη; Όλοι έχουν την ίδια make up artist, την επονομαζόμενη και «make-up artist των επωνύμων», Χανιώτισσα Έλενα Ψωμά.

Η εντυπωσιακή Έλενα κατάγεται από τα Χανιά όπου και μεγάλωσε προτού φύγει στην Αθήνα, στα 18 της χρόνια για σπουδές. Ακολούθησε πολύ γρήγορα μια ολοένα ανοδική καριέρα που την έκανε να την εμπιστεύονται από μοντέλα και celebrities μέχρι πολιτικοί.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα στα “Νέα” οι υπηρεσίες της είναι περιζήτητες – με το αζημίωτο φυσικά, μέχρι και το Πεντάγωνο. Προφανώς δεν είναι υπάλληλος του υπουργείου ή μετακλητή, αλλά έχει αναλάβει προσωπικά τον καλλωπισμό του υπουργού Αμυνας κάθε φορά που εκείνος πρόκειται να παραχωρήσει μια τηλεοπτική συνέντευξη, όπως την Παρασκευή που βγήκε στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον Antenna.

Η ίδια, μάλιστα, δεν φαίνεται να κρύβει τον ενθουσιασμό της, αφού αναρτά συχνά στο facebook φωτογραφίες με τις υπασπίστριες του υπουργού και τους άνδρες της προσωπικής του ασφάλειας ή βγάζει selfies στο υπουργικό γραφείο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook