Ομιλία του  υποψήφιου για την ηγεσία του νέου φορέα της κεντροαριστεράς σε εκδήλωση στο ΕΒΕΧ – Τι θα πράξει με την θέση του Δημάρχου Αθήνας εάν εκλεγεί – Δείτε φωτο και βίντεο

Στην αίθουσα συνεδρίων του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Χανίων μίλησε το βράδυ της Τρίτης ο Δήμαρχος Αθηναίων και υποψήφιος για την ηγεσία του νέου φορέα της κεντροαριστεράς Γιώργος Καμίνης.

Πριν την ομιλία του σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους ανέφερε πως η δημοκρατική παράτυαξη ξεκίνησε από την Κρήτη η οποία έχει έναν μεγάλο δυναμισμό που δεν υπάρχει στην υπόλοιπη χώρα. Η Κρήτη διαφέρει γιατί έχει καταφέρει να συνδυάσει την επιχειρηματικότητα με τον αγροτικό τομέα και τον τουρισμό» είπε ο κ.Καμίνης.

Παράλληλα επεσήμανε  πως η Κρήτη έχει κατορθώσει να κρατά τα παιδιά της, σε αντίθεση με την υπόλοιπη Ελλάδα όπου οι νέοι φεύγουν στο εξωτερικό. «Είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα της χώρας» τόνισε ο κ.Καμίνης.

Σε ότι αφορά στο θέμα της ενότητας μετά τις εκλογές για την παράταξη ανέφερε ότι «την ενότητα πρέπει να την εγγυηθούμε όλοι οι υποψήφιοι, αλλά η μεγάλη εγγύηση είναι η συμμετοχή στις εκλογές. Εμείς περιμένουμε ένα μεγάλο κύμα να έρθει στις 12 Νοεμβρίου να ψηφίσει. Καλύτερη εγγύηση για την ενότητα της παράταξής μας δεν υπάρχει».

Ερωτώμενος για το τι θα πράξει εάν εκλεγεί, απάντησε πως έχει αναλάβει μια δέσμευση απέναντι στον Αθηναικό λαό. Επίσης ανέφερε ότι «δεν πάμε να κάνουμε ένα αρχηγικό κόμμα, αλλά ένα κόμμα που θα έχει συλλογικά όργανα. Όπως και να έχει θα πάρω τις αποφάσεις μου όταν δω ποιο είναι το μέγεθος των καθηκόντων που αναλαμβάνω».

Τέλος σε ερώτηση για το θέμα των χρεών του ΠΑΣΟΚ, ο κ.Καμίνης είπε πως τα χρέη αυτά πρέπει να ξεπληρωθούν. «Δεν επιτρέπεται ένα πολιτικό κόμμα να μην δίνει το παράδειγμα…» επεσήμανε λέγοντας πως πρέπει να γίνει ρύθμιση για να μπορέσουν σταδιακά τα χρέη αυτά να πληρωθούν.

 

Ο κ.Καμίνης συνεχίζει την περιοδεία του στην Κρήτη την Τετάρτη στο Ηράκλειο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook