Σε πολύ καλό δρόμο βρίσκονται οι πωλήσεις της Huawei, με την κινεζική εταιρεία να αναφέρει πωλήσεις για τα τρία πρώτα τρίμηνα του έτους οι οποίες ξεπερνάνε τα 100 εκατομμύρια smartphones.

Οι επιδόσεις αυτές μεταφράζονται σε αύξηση 19% σε σχέση με το ίδιο διάστημα πέρσι, κάτι που σημαίνει ότι η εταιρεία έχει μεγάλες πιθανότητες να ξεπεράσει των αριθμό των 140 εκατομμυρίων συσκευών που διέθεσε ολόκληρο το 2016. Σύμφωνα με τον Yu Chengdong, CEO του Huawei consumer business group, η εντυπωσιακή ανάπτυξη της εταιρείας φέτος τη βοήθησε στο να αυξήσει τα λειτουργικά της έσοδα περισσότερο από 30% για το διάστημα Ιανουαρίου-Σεπτεμβρίου.

Το στέλεχος της Huawei προσθέτει ακόμα ότι η Huawei θα επιδιώξει σύντομα περαιτέρω επέκταση, παρουσιάζοντας περισσότερα smartphones που θα ανήκουν στη μεσαία και την υψηλή τιμολογιακά κατηγορία που θα απευθύνονται σε καταναλωτές που παρακολουθούν τις εξελίξεις.

Οι φετινές επιδόσεις της Huawei είναι και ο λόγος που η εταιρεία έχει περάσει στη δεύτερη θέση των κορυφαίων κατασκευαστών smartphone έχοντας ξεπεράσει την Apple εξαιτίας των υψηλών πωλήσεων το δίμηνο Ιουνίου-Ιουλίου, ένα διάστημα που η αμερικανική εταιρεία δεν παρουσίασε νέα μοντέλα στην αγορά.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook