Η πιο εμπορική βρετανική ταινία όλων των εποχών αναδείχτηκε η κινηματογραφική απόδοση της βρετανικής σειράς “The Inbetweeners” που εκτυλίσσεται στα Μάλια της Κρήτης.

Το τριήμερο από 19 έως 21 Αυγούστου, οι εισπράξεις από τους βρετανικούς κινηματογράφους έφτασαν τα 21 εκ. δολαρια σπάζοντας όλα τα ρεκόρ στο βρετανικό μποξ όφις.

H ταινία

Η ξέφρενη νυχτερινή ζωή στους δρόμους των Μαλίων, με πρωταγωνιστές συνήθως βρετανούς,  που αρκετές φορές έχει γίνει αντικείμενο ρεπορτάζ από ξένα δίκτυα, φαίνεται ότι προσέλκυσε τους συντελεστές της ταινίας αλλά και το βρετανικό κοινό.

Έτσι τα Μάλια της Κρήτης «πρωταγωνιστούν» στη βρετανική κωμωδία που βασικό θέμα έχει τις ξεκαρδιστικές περιπέτειες που αντιμετωπίζει μια παρέα τεσσάρων φίλων που έχει έρθει για διακοπές στη περιοχή.

Τα Μάλια, που αποτελούν παραδοσιακό προορισμό για τους Άγγλους τουρίστες, διαφημίζονται ακόμα περισσότερο μέσα από την ταινία, προσελκύοντας νέους βρετανούς τουρίστες για να ζήσουν τις δικές τους περιπέτειες στα Μάλια.

Στο σχετικό άρθρο μπορείτε να δείτε παλαιότερο ρεπορτάζ της εφημερίδας Sun με δηλώσεις των πρωταγωνιστών από την εμπειρία τους κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, ενώ στο βίντεο που ακολουθεί εμφανίζεται το τρέιλερ της ταινίας.