Με επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή του Ναυτικού Ομίλου Χανίων στο 2ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα SUP, αλλά και στον 2ο Ανοικτό αγώνα διάπλου, που διεξήχθη στη Διώρυγα της Κορίνθου στο αγώνισμα Καγιάκ (Κ1) Σπριντ 6.000μ.

Οι αθλητές του ΝΟΧ κατέκτησαν την 1η θέση με συνολικό απολογισμό και στις δύο διοργανώσεις έξι μετάλλια, εκ των οποίων τα τέσσερα χρυσά και τα δύο ασημένια.

Η ενημέρωση του ΝΟΧ έχει ως εξής:

Την κατάκτηση της 1ης θέσης στο 2ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα SUP, αλλά και στο 2ο Ανοικτό αγώνα διάπλου που διεξήχθη στη Διώρυγα της Κορίνθου στο αγώνισμα Καγιάκ (Κ1) Σπριντ 6.000μ. σφράγισαν οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, λαμβάνοντας έτσι μέρος με μεγάλη επιτυχία.

Ειδικότερα, ο απολογισμός του ΝΟΧ ανέρχεται -και για τις δύο διοργανώσεις- στα έξι μετάλλια, εκ των οποίων τα τέσσερα είναι χρυσά και τα δύο ασημένια.

ΤΟ 2ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ SUP

Οι Γιάννης Κυριακάκης και Αθανάσιος Μαρκαντωνάκης στην κατηγορία παμπαίδων είναι οι δύο αθλητές που σφράγισαν την 1η θέση στο 2ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα SUP, στο οποίο, εκ μέρους του ΝΟΧ συμμετείχαν ακόμα οι Στέφανος Αβέρκιου που αναδείχτηκε 4ος ενώ ο Αριστείδης Μαρκαντωνάκης ήταν 8ος, αμφότεροι στην κατηγορία ανδρών.

Ο 2ος ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΙΑΠΛΟΥ

Τις πρώτες θέσεις στον 2ο Ανοικτό αγώνα διάπλου σφράγισαν οι Ιωάννης Κουτσοποδιώτης και Κωνσταντίνα Σαράντου στις κατηγορίες έφηβων και γυναικών αντίστοιχα, ενώ το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησαν οι Χρήστος Μεταξάς στην κατηγορία ανδρών και Ελένη Αλειφέρη στην κατηγορία γυναικών.

Ο ΑΓΩΝΑΣ «SFAKIA VERTICAL RUN 2017»

Τέλος, με μεγάλη επιτυχία έλαβαν μέρος οι αθλητές του ΝΟΧ στη διοργάνωση «Sfakia Vertical Run 2017», που διεξήχθη στο Λουτρό του Δήμου Σφακίων και ήταν ένας αγώνας έκρηξης, δύναμης και αντοχής, συνολικής απόστασης 4,5 χλμ., εκ των οποίων τα 690μ. ήταν υψομετρική.

Στην κατηγορία «παιδιά» ο Ελευθέριος Πολυχρονάκης κατετάγη 2ος, ο Γεώργιος Καράκης 3ος, ο Αναστάσιος Μελεμενής ήταν 5ος, ο Ιωάννης Κουριδάκης 8ος, ο Γεώργιος Σηφάκης 11ος, ο Ιωάννης Αντωνίου 12ος και η Κλειώ Καράκη 13η, ενώ στην κατηγορία 18-39 ετών, ο Ιωάννης Τζανακόπουλος αναδείχτηκε στην 11η θέση.

O Ναυτικός Ομιλος Χανίων θέλει να ευχαριστήσει τους κ.κ. Αλκη Κυριακάκη και Αριστείδη Μαρκαντωνάκη για την θερμή τους υποστήριξη προς το τμήμα.

Επίσημος Χορηγός του Τμήματος Κανόε Καγιάκ του Ν.Ο. Χανίων είναι η μεγάλη ναυτιλιακή εταιρία ΑΝΕΚ LINES, καθώς και η INTERTRADE A.E. (MARS – SNIKERS), η Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων και η ομάδα υποστήριξης «Συνάνθρωπος».

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook