Οι άνδρες της Ασφάλειας Πέλλας εντόπισαν τη νεαρή γυναίκα να αποβιβάζεται στο σταθμό των ΚΤΕΛ στα Γιαννιτσά 

Από την Πέλλα πήγε στη Θεσσαλονίκη για να αγοράσει ένα κιλό χασίς που σκόπευε να διακινήσει, μία 28χρονη Ελληνίδα. Κατά την επιστροφή της με… λεωφορείο του ΚΤΕΛ, όμως, συνελήφθη και οδήγησε τους αστυνομικούς στους Αλβανούς προμηθευτές της.!

Οι άνδρες της Ασφάλειας Πέλλας εντόπισαν τη νεαρή γυναίκα να αποβιβάζεται στο σταθμό των ΚΤΕΛ στα Γιαννιτσά και έκαναν έλεγχο στην αποσκευή που κρατούσε, μέσα στην οποία βρήκαν μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους ενός κιλού και 18 γραμμαρίων. Η 28χρονη, πάνω στην οποία κατασχέθηκαν 185 ευρώ και ένα κινητό, δεν άργησε να αποκαλύψει ότι είχε αγοράσει το χασίς από δυο Αλβανούς ηλικίας 23 και 27 χρόνων σε περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Αμέσως ξεκίνησε επιχείρηση για τον εντοπισμό των διακινητών με τη βοήθεια αστυνομικών της Ο.Π.Κ.Ε.. Μόλις οι δυο Αλβανοί είδαν τις δυνάμεις που απέκλεισαν την πολυκατοικία, πέταξαν στον ακάλυπτο χώρο πέντε συσκευασίες με τρία κιλά και 425 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και μία ηλεκτρονική ζυγαριά! Όμως, οι αστυνομικοί τα βρήκαν, όπως και μία αναλογική ζυγαριά που είχαν στο σπίτι τους. Οι αλλοδαποί συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στην δικαιοσύνη, όπως και η «πελάτισσά» τους, με κατηγορίες την κακουργηματικού χαρακτήρα για διακίνηση ναρκωτικών.

 

protothema.gr

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook