Kαταβεβλημένη εμφανίστηκε η μητέρα της 32χρονης Δώρας Ζέμπερη έξω από το Β΄νεκροταφείο, κάνοντας έκκληση σε όποιον ξέρει κάτι να μιλήσει, ακόμα και ανώνυμα.

«Το μόνο που ζητάω είναι δικαίωση για την ψυχή του παιδιού μου. Να βρεθεί ο δολοφόνος του παιδιού μου, γιατί όπως εγώ είμαι μάνα και έχασα σήμερα το δικό μου παιδί, αύριο θα πάει σε ένα άλλο παιδί και θα κάνει πάλι το ίδιο. Δεν θα σταματήσει μόνο στην κόρη μου. Γι΄αυτό παρακαλώ πολύ σαν μάνα που είμαι, και να με ακούνε όλες οι μανάδες του κόσμου, να πουν αν είδαν κάτι εκείνο το απόγευμα που σκότωσαν το παιδί μου, να βγουν να το πουν χωρίς καμία συνέπεια. Να το πουν ανώνυμα να μην φοβούνται τίποτα, γιατί σήμερα είναι στο δικό μου σπίτι, αλλά αύριο μπορεί να είναι στο δικό τους» δήλωσε η μητέρα της αδικοχαμένης εφοριακού, η οποία πριν από μια εβδομάδα μαχαιρώθηκε 14 φορές πάνω από τον τάφο του φίλου της

Ραγίζουν καρδιές τα σπαρακτικά λόγια της μητέρας της

Συγκλονιστικά είναι τα λόγια της άτυχης 32χρονης Δώρας Ζέμπερης που δολοφονήθηκε άγρια με 14 μαχαιριές το απόγευμα της Τετάρτης (18/10) στο Β΄ Νεκροταφείο στην περιοχή των Πατησίων.

Όπως αποκάλυψε η μητέρας της Δώρας, το παιδί κάτι φοβόταν χωρίς ωστόσο να γνωρίζει τι ήταν αυτό και συμπλήρωσε λέγοντας ότι είχε κάνει και ασφάλεια ζωής και αν πέθαινε την αποζημίωση θα την έπαιρναν τα αδέρφια της.

«Ήταν ένα παιδί ανεκτίμητο, ένα παιδί που ήθελε μόνο να βοηθάει, ένας άγγελος και ήταν δεύτερη μάνα για τα αδέρφια της», τόνισε με σπαραγμό η μητέρα που είναι ακόμη σοκαρισμένη από τον χαμό του παιδιού της.

Δείτε τα όσα είπε η μητέρα της 32χρονης στο παρακάτω βίντεο από το δελτίο ειδήσεων του Aplha:

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook