Παίκτης του ΟΦΗ και με την βούλα για τον επόμενο χρόνο είναι από την Τετάρτη το μεσημέρι ο Στάθης Ταυλαρίδης. 
Ο 31χρονος κεντρικός αμυντικός βρέθηκε στα γραφεία της κρητικής ομάδας την Τετάρτη και παρουσία του προέδρου της ΠΑΕ Νίκου Μαχλά υπέγραψε για 1+1 χρόνο στον ΟΦΗ. 
Πέρα από τον Ταυλαρίδη δεν αποκλείεται ο ΟΦΗ να ολοκληρώσει και άλλες μεταγραφές μέχρι σήμερα το βράδυ καθώς στο Ηράκλειο αναμένονται μέχρι το απόγευμα ο 25χρονος Βραζιλιάνος αριστερός μπακ Βάντο και ο Σουμπίνιο του Ολυμπιακού για να ολοκληρωθεί η μετακίνηση τους στην κρητική ομάδα. 
Από εκεί και πέρα οι πολύ καλές εντυπώσεις που άφησε στην πρώτη του προπόνηση ο 23χρονος Σενεγαλέζος επιθετικός Μακέτε Ντιόπ φαίνεται ότι τον φέρνουν προ των πυλών του ΟΦΗ καθώς στην κρητική ομάδα έχουν εντυπωσιαστεί από τις δυνατότητες του ποδοσφαιριστή και θα ξεκινήσουν άμεσα τις συζητήσεις μαζί του για να τον αποκτήσουν. 
Από εκεί και πέρα το θέμα του Μπέρνς έχει κολλήσει από την στιγμή που από την μία ο παίκτης δεν έχει λύσει ακόμη το συμβόλαιο του με την ΑΕΚ και από την άλλη φαίνεται να έχει μπει δυνατά στο παιχνίδι της απόκτησης του η ομάδα του Παναιτωλικού. 
Όσον αφορά την περίπτωση του Ντένις Σόουζα στον ΟΦΗ θα ξεκινήσουν συζητήσεις μαζί του από την στιγμή που ο ποδοσφαιριστής ήρθε στο Ηράκλειο προκειμένου να υπογράψει στην κρητική ομάδα. 
Τέλος σε ότι έχει να κάνει με τον 24χρονο Αργεντινό μέσο Μοράλες θα δοκιμαστεί και σήμερα από τον Νίκο Αναστόπουλο αν και δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες για να αποκτηθεί αφού δεν έδειξε κάτι ιδιαίτερο στην προπόνηση της Τρίτης. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook