Μια σοκαριστική ιστορία έρχεται στο προσκήνιο στην Ιταλία, μετά την καταδίκη 33χρονου άνδρα σε 24 χρόνια φυλακή! Ο ιός HIV και οι καταθέσεις.

Το κακουργιοδικείο της Ρώμης καταδίκασε σε είκοσι τέσσερα χρόνια φυλάκισης τον τριάντατριάχρονο Βαλεντίνο Ταλλούτο, για μετάδοση του ιού HIV σε πάνω από τριάντα γυναίκες.

Μετέδιδε εσκεμμένα τον HIV!

Ο Ταλλούτο καταδικάσθηκε για πρόκληση σοβαρότατης σωματικής βλάβης διότι, σύμφωνα με τους δικαστές, μετέδωσε εσκεμμένα τον ιό στις γυναίκες με τις οποίες είχε σεξουαλικές σχέσεις. Δεν χρησιμοποιούσε προφυλάξεις και δεν τους έλεγε ότι ήταν οροθετικός.

Η εισαγγελέας είχε παρομοιάσει τον τριαντατριάχρονο με «έναν καμικάζι ο οποίος ενεργοποιούσε εκρηκτικό μηχανισμό όταν βρισκόταν μέσα σε ένα πλήθος γυναικών» και είχε ζητήσει την καταδίκη του σε ισόβια.

Ο Βαλεντίνο Ταλλούτο είχε γνωρίσει τις γυναίκες αυτές στο διάστημα από το 2006 μέχρι το 2014, συνήθως σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Mε αρκετές από αυτές είχε δημιουργήσει και δεσμό. Μετά από τις πρώτες καταγγελίες, τα θύματά ήρθαν σε επαφή μέσω διαδικτύου, και αποφάσισαν να καταθέσουν στην δίκη που μόλις ολοκληρώθηκε στην ιταλική πρωτεύουσα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook