Τα στοιχεία που είχε ζητήσει πριν το ματς ο Γιώργος Πετράκης από τους παίκτες του τα είδε εντός των τεσσάρων γραμμών στο ΔΑΚ Γάλλου κι έτσι είχε κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος από την επικράτηση κόντρα στον Καραϊσκάκη Άρτας.

Ο νεαρός τεχνικός μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του, ενώ ευχαρίστησε και όσους βρέθηκαν στο πλάι της ομάδας στο Ρέθυμνο.

Οι δηλώσεις του έχουν ως εξής: «Σαν πρεμιέρα πρωταθλήματος σίγουρα υπήρχαν πολλές ιδιαιτερότητες σε αυτό το παιχνίδι που είχαμε να αντιμετωπίσουμε και μία από αυτές χωρίς να μας επηρεάζει ήταν ότι παίζαμε μακριά από το σπίτι μας, παρότι ήταν εντός έδρας παιχνίδι. Οι ποδοσφαιριστές μου, τα παιδιά, πραγματικά και στα 90′ ήταν απόλυτα πειθαρχημένοι και συγκεντρωμένοι στο σχέδιο που εμείς  είχαμε επιλέξει να παίξουμε σαν ομάδα. Έβγαλαν στο γήπεδο και ψυχή και πάθος και θέληση για τη νίκη, στοιχεία που εμείς θέλουμε να έχουμε και σαν γενική εικόνα παιχνιδιού το σχόλιό μου είναι ότι δεν θυμάμαι κάποια ευκαιρία να απειληθήκαμε ιδιαίτερα. Στην απέναντι πλευρά σίγουρα θα μπορούσαμε να πετύχουμε και κάποιο δεύτερο τέρμα, το οποίο δεν ήρθε και λίγο στο τέλος μέσα από τις στατικές φάσεις αγχωθήκαμε, γιατί ο αντίπαλος έφερε μπάλες μέσα στην περιοχή και κληθήκαμε να τις διαχειριστούμε. Πολλά συγχαρητήρια προς τους παίκτες μου, πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό, έχουμε πολλή συνέχεια ακόμα, ήταν η πρεμιέρα. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον κόσμο που ταξίδεψε από τα Χανιά κι ήρθε κοντά μας. Σίγουρα στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι στα Χανιά τον θέλουμε κοντά μας, είναι μία νέα προσπάθεια απ’ όλους, από εμάς, από τους παίκτες, από τη διοίκηση. Επειδή είναι κάτι το οποίο φαίνεται ότι δημιουργείται για κάτι καλό, θα είναι όμορφο να αγκαλιάσουν κι αυτοί αυτή την προσπάθεια».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook