Η Επιτροπή Οικονομικών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου θα συνεδριάσει εκτάκτως στις 29 Αυγούστου στις Βρυξέλλες, για την «κατάσταση στην Ευρωζώνη», όπως ανέφερε το γραφείο τύπου του κοινοβουλίου στο Twitter, σύμφωνα με το Dow Jones Newswires.

Το γραφείο τύπου ανέφερε ότι στη συνάντηση θα παρευρεθούν ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Jean-Claude Trichet, ο Επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων της Κομισιόν Olli Rehn και ο επικεφαλής του Eurogroup Jean-Claude Juncker.

Το γραφείο ανάρτησε σύνδεσμο με σχέδιο της ημερήσιας διάταξης για τη συνάντηση, το οποίο ανέφερε ότι το πρωί θα γίνει συζήτηση θεμάτων νομισματικής και οικονομικής πολιτικής που προκύπτουν από τις τρέχουσες συνθήκες στις αγορές κρατικών ομολόγων, με τον Trichet.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, σύμφωνα με το δημοσίευμα στο capital.gr, θα συζητηθεί το θέμα «ανάκτησης της εμπιστοσύνης στην αγορά» με τον Juncker, τον Rehn και τον Πολωνό υπουργό Οικονομικών Jacek Rostowski, ωστόσο η συμμετοχή των αξιωματούχων δεν έχει ακόμη οριστικοποιηθεί.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook