Σπάνιο ιατρικό επίτευγμα χαρακτηρίζεται η επιτυχής επέμβαση – Η ίδια βγήκε από την εντατική του ΚΑΤ – Δείτε τί είπε ο πατέρας της για την προσπάθεια των γιατρών

Σπάνιο ιατρικό επίτευγμα χαρακτηρίζεται η επιτυχής επέμβαση συγκόλλησης του χεριού της 20χρονης η οποία ακρωτηριάστηκε σε τροχαίο στο Ηράκλειο.

Η κοπέλα βγήκε το μεσημέρι της Δευτέρας από την εντατική του ΚΑΤ και πλέον νοσηλεύεται στην κλινική χεριού άνω άκρου της μικροχειρουργικής και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υποβληθεί σε μία ακόμη επέμβαση για τη βελτίωση της κινητικότητας του χεριού της.

Σημαντικό ρόλο στην θετική έκβαση της υπόθεσης έπαιξε η αντιμετώπιση του περιστατικού τόσο από τους διασώστες του ΕΚΑΒ αλλά και από τους γιατρούς του Βενιζελείου.

Μάλιστα οι γιατροί του ΚΑΤ έσπευσαν να συγχαρούν όλους όσους συνέβαλαν στην ορθή και άμεση αντιμετώπιση του περιστατικού στο Ηράκλειο.

Ο πατέρας της 20χρονης μίλησε συγκινημένος στην εκπομή της Τατιάνας Στεφανίδου και απήυθυνε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους διασώστες του ΕΚΑΒ και τους γιατρούς του Βενιζελείου που έδρασαν αστραπιαία.

Ο ίδιος μίλησε για την καλή ψυχολογική κατάσταση της κόρης του η οποία είναι αισιόδοξη ότι όλα θα πάνε καλά και δήλωσε έκπληκτος από την αγάπη του κόσμου.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook