Η πεζοπορία είναι σε εύκολο καθαρό κατηφορικό χωματόδρομο και μονοπάτι, τμήμα του Ευρωπαϊκού μονοπατιού Ε4. 

Ο Ορειβατικός Σύλλογος Χανίων διοργανώνει εύκολη μονοήμερη πεζοπορική εξόρμηση στα ανατολικά του νομού μας, για να πραγματοποιήσει διάσχιση στο Φαράγγι του Καλλικράτη, μέχρι το Καψοδάσος Πατσιανού, στην επαρχία Σφακίων, την Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017.

Η πεζοπορία είναι σε εύκολο καθαρό κατηφορικό χωματόδρομο και μονοπάτι, τμήμα του Ευρωπαϊκού μονοπατιού Ε4.

Οι συμμετέχοντες στην εξόρμηση αυτή, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την όμορφη αυτή γωνιά της επαρχίας Σφακίων και να αγναντέψουν κατεβαίνοντας, προς το Λιβυκό πέλαγος και τη νότια ακτογραμμή του νομού μας. Η διάρκεια της πεζοπορίας θα είναι περίπου 4 ώρες και είναι χωρίς τεχνικές δυσκολίες, οι συμμετέχοντες όμως πρέπει να έχουν καλή φυσική κατάσταση, να φορούν ορειβατικό παπούτσι (μποτάκι – άρβυλο) και να έχουν μαζί τους αντιανεμικό, πρόχειρο φαγητό και νερό. 

Αναχώρηση από τα γραφεία του Συλλόγου το πρωί της Κυριακής, ώρα 07:45 π.μ. κι επιστροφή το απόγευμα της ίδιας ημέρας. Η εξόρμηση αυτή είναι ιδανική για αρχάριους πεζοπόρους και για παιδιά με τους γονείς τους, που θα ήθελαν να πεζοπορήσουν για πρώτη φορά. 

  Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, στα γραφεία του Συλλόγου, Τζανακάκη 90, κάθε βράδυ από τις 21:00 έως τις 23:00, τηλ. 28210 44647 ή και στην ιστοσελίδα μας www.eoshanion.gr, μέχρι και το βράδυ της Παρασκευής 03/11. Αρχηγοί της εξόρμησης είναι οι κ.κ. Χρήστος Χατζηχριστοδούλου και Σταύρος Μπαδογιάννης.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook