Για το όνειρο η ομάδα τα επόμενα χρόνια να αγωνίζεται στη Super League μίλησε ο εκ των αρχηγών του ΑΟ Χανιά/Κισσαμικού, Νώντας Παντελάκης, στον Athletic Radio.

Ο 22χρονος αμυντικός αναφέρθηκε στη νίκη κόντρα στον Καραϊσκάκη, τον κόσμο της ομάδας αλλά και στο προσεχές ματς με την πρώην ομάδα του, τον Εργοτέλη.

Η συνέντευξή του έχει ως εξής:

Για τη νίκη επί της Α.Ε Καραϊσκάκης: «Ήταν μία σημαντική νίκη. Θέλαμε να ξεκινήσουμε με το… δεξί το πρωτάθλημα και τα καταφέραμε. Κάθε πρεμιέρα είναι αγχωτική. «Κυριαρχήσαμε» στο ματς και δεν απειληθήκαμε. Το σκορ θα μπορούσε να είναι και μεγαλύτερο. Σημασία όμως έχει ότι νικήσαμε και οι τρεις βαθμοί που πήραμε. Κερδίσαμε στην έδρα μας, αν και δεν παίζαμε στα Χανιά. Ο κόσμος μας ήρθε στο Ρέθυμνο και μας βοήθησε πάρα πολύ. Εμείς κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά και συνεχίζουμε».

Για την παρατεταμένη προετοιμασία: «Είναι ό,τι χειρότερο για έναν ποδοσφαιριστή. Μας πήγε πίσω. Κάναμε προετοιμασία τρεις μήνες. Κυρίως είναι κουραστικό στο μυαλό. Επιτέλους ξεκίνησε αυτό το ταλαιπωρημένο πρωτάθλημα».

Για τη νέα εποχή της ομάδας: «Τώρα είμαστε ΑΟΧ/Κισσαμικός αφού αυτό είναι το όνομα της ομάδας και λανθασμένα δεν αναφέρεται το πρώτο συνθετικό από τα περισσότερα Μέσα, κυρίως αθηναϊκά. Γίνεται μία νέα φιλόδοξη προσπάθεια. Τώρα κάνουμε προπονήσεις σε φυσικό χορτάρι στα Χανιά και έχουμε πολύ κόσμο στο πλευρό μας. Υπάρχει μία καλή και σταθερή διοίκηση. Για μας, που ήμασταν πέρυσι στον Κισσαμικό, δεν έχει αλλάξει κάτι ουσιαστικά αφού όλα πήγαιναν και πηγαίνουν… ρολόϊ».

Για τον στόχο: «Πιστεύω στις δυνατότητες της ομάδας μου. Είμαστε ένα νεανικό σύνολο. Πρωταρχικός μας στόχος είναι η παραμονή. Όσο πιο ψηλά πάμε τόσο καλύτερα γιατί πέρυσι…  αργήσαμε να σωθούμε. Μπορούμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω προσεχώς. Έχουμε ένα όνειρο, γιατί όχι η ομάδα να μην παίξει τα επόμενα χρόνια στην Σούπερ Λιγκ. Θέλει δουλειά βέβαια. Έχουμε όλοι μας κίνητρο. Μπορεί να μην έχουμε μεγάλη εμπειρία αλλά έχουμε διάθεση και όρεξη. Γίνεται μία σοβαρή προσπάθεια με ένα νέο τεχνικό που δουλεύει σκληρά και το μέλλον του ανήκει».

Για το Κυριακάτικο ματς με την πρώην ομάδα του, τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο: «Είναι για μένα μία ξεχωριστή ομάδα ο Εργοτέλης. Εκεί έκανα τα πρώτα μου επαγγελματικά βήματα. Εκτιμώ πολλούς ανθρώπους που βρίσκονται ακόμα στην ομάδα. Τώρα όμως είμαι στον ΑΟΧ/Κισσαμικό και ως επαγγελματίας θέλω να πανηγυρίσει η ομάδα μου. Θα είναι ένα διαφορετικό ματς από το φιλικό που είχαμε δώσει πριν μερικές βδομάδες. Θέλω να ευχηθώ περαστικά στους Λαμπάκη και Ροβίθη και υπομονή. Ο Εργοτέλης είναι και αυτός ένα νεανικό σωματείο και έχει μία ανταγωνιστική ομάδα. Θα είναι ένα Κρητικό ντέρμπι».

Για τον ΟΦΗ: «Θεωρώ ότι είναι το πρώτο φαβορί για την άνοδο. Θα είναι μια από τις ομάδες που θα ανέβει. Έχει ποιότητα και εύχομαι να επιστρέψει στην Σούπερ Λιγκ. Ξεκίνησε με νίκη το πρωτάθλημα και είναι σημαντικό. Πρέπει να κερδίζει εντός αλλά και εκτός έδρας».

Για τον ίδιο: «Ήθελα να παραμείνω στην ομάδα. Στόχος μου είναι να δουλεύω καθημερινά. Το ποδόσφαιρο έχει σκαμπανεβάσματα και χρειάζεται να είσαι σοβαρός. Αλλά και να έχεις γερό… στομάχι».

Για τον κόσμο της ομάδας: «Τους θέλουμε δίπλα μας. Η βοήθειά τους είναι πολύτιμη και καθοριστική. Θέλουμε να είναι κοντά μας και στα εύκολα και στα δύσκολα».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook