Η εκδήλωση αυτή γίνεται από την Ελληνική Εταιρία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης (ΕΕΑΑ), την ΔΕΔΙΣΑ ΑΕ (ΟΤΑ), με την υποστήριξη της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) και την συνεργασία του ΣΚΑΙ.

 

Με σύνθημα «Ανακυκλώστε στους Μπλε Κάδους και τους Κίτρινους Κώδωνες» θα υλοποιηθεί εκδήλωση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού, την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017, από τις 10πμ το πρωί, στην Πλατεία Δημοτικής Αγοράς Χανίων, για την ανακύκλωση συσκευασιών από πλαστικό, χαρτί, αλουμίνιο, λευκοσίδηρο, τετραπάκ και γυαλί στα ειδικά σημεία ανακύκλωσης.

Η εκδήλωση αυτή γίνεται από την Ελληνική Εταιρία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης (ΕΕΑΑ), την ΔΕΔΙΣΑ ΑΕ (ΟΤΑ), με την υποστήριξη της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) και την συνεργασία του ΣΚΑΙ.

Θα διαμορφωθεί ειδικό σκηνικό με θέμα την Ανακύκλωση στον μπλε κάδο και κίτρινο κώδωνα, με ενημερωτικό περίπτερο, banners, κάδους και κώδωνες στον χώρο της πλατείας Δημοτικής Αγοράς και με ειδικούς συνεργάτες να ενημερώνουν το κοινό για την ανακύκλωση, με χρήση σειράς από παιχνίδια και δημιουργικές δραστηριότητες για παιδιά.

Οι συμμετέχοντες θα κερδίσουν μικρά συμβολικά δώρα και θα έχουν την δυνατότητα να συμμετέχουν στην κλήρωση δύο ποδηλάτων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook