Ασφυκτικα γεμάτη η αίθουσα του Ατλαντίς στην ομιλία του υποψηφιου για την ηγεσία του ενιαίου φορέα της κεντροαριστεράς

Με όραμα την αλλαγή ο Νίκος Ανδρουλάκης έδωσε σήμερα από το Ηράκλειο το στίγμα της υποψηφιότητάς του σε μια εκδήλωση στην οποία παρευρέθηκε πλήθος κόσμου.

Στο ξενοδοχείο Ατλαντίς και η αίθουσα σίγουρα θύμιζε …παλιές εποχές αφού είναι ασφυκτικά γεμάτη.

«Όταν το ΠΑΣΟΚ ξεκίνησε ήταν δύναμη αλλαγής και αμφισβήτησης. Έτσι κατάφερε να δώσει στον ελληνικό λαό ευημερία, αξιοπρέπεια και τα καλύτερά του χρόνια. Σήμερα έχουμε μια κατάσταση όπου οι πολίτες αγανακτούν, σηκώνουν τα βάρη χωρίς αντίκρισμα έχουν φόρους, φόρους, φόρους, παντού ανεργία και έγινε η χώρα έρημος χαμένων ευκαιριών. Για αυτό έδωσα υποψηφιότητα γιατί πιστεύω πως μπορούμε αυτή την κατάσταση να τη αλλάξουμε. Μόνο αν αλλάξουμε εμείς θα μπορέσει να ανέβει και η παράταξη αλλά να βοηθήσουμε και τη χώρα. Το καινούργιο θα είναι πραγματικά καινούργιο και στα πρόσωπα και στο ήθος.»

Ο Νίκος Ανδρουλάκης έκανε ολομέτωπη επίθεση και στο ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζοντάς τον ως καθεστωτικό μόρφωμα που το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι οι καρέκλες.

«Αν δεν καταφέρω να εκπροσωπήσω τη νέα γενιά και τα λαϊκά στρώματα θα έχω αποτύχει», ανέφερε ο κ. Ανδρουλάκης και συμπλήρωσε «Θέλω στις 20 του Νοέμβρη να έχουμε μια παράταξη με νέα πρόσωπα που θα εκπροσωπούν τις παραγωγικές δυνάμεις».

Μεταξύ των παρευρισκομενων ο Περιφερειάρχης Κρήτης αλλά και ο πρωην Δήμαρχος Ηρακλείου Γιάννης Κουράκης.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο κ. Ανδρουλάκης φαίνεται να κερδίζει τη νεολαία του Ηρακλείου αφού η αίθουσα είναι γεμάτη νέους ανθρώπους.

Οι άνθρωποι του Νίκου Ανδρουλάκη στο Ηράκλειο δεν κρύβουν την ευχαρίστησή τους για την απόλυτα επιτυχημένη εκδήλωση η οποία ξεπέρασε σε κόσμο εκείνη της προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Φώφης Γεννηματά.

 

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook