Αν και έδειξε καλό αγωνιστικό πρόσωπο ο Α.Ο. Χανιά υποχρεώθηκε στην πρώτη του φιλική ήττα με 2-0 από την ΠΑΕΕΚ Κερύνεια στη Νάουσα. Η χανιώτικη ομάδα δέχτηκε και τα δυο τέρματα στο τελευταίο 15λεπτο όταν και πραγματοποίησε αρκετές αλλαγές.

Το ζητούμενο όμως για τον προπονητή Γιάννη Πετράκη ήταν να «τσεκάρει» ακόμα μια φορά την κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα του.

Οι «μπλε» έχασαν αρκετές ευκαιρίες στο 0-0 για να πετύχουν κάποιο γκολ, με την Κυπριακή ομάδα να «χτυπάει» στο τέλος και να παίρνει την φιλική νίκη.

Ο νεαρός γκολκίπερ Ευστρατίου δοκιμάστηκε ξανά στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στο ίδιο διάστημα αγωνίστηκε και ένας υπό δοκιμή επιθετικός.

Ο Α.Ο. Χανιά ξεκίνησε με τον Ευστρατίου κάτω από τα δοκάρια και τετράδα στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά τους Τζανάκη, Τσιμπανάκο (στόπερ), Τάντση (στόπερ) και Μποχώνη. Κεντρικά χαφ ήταν οι Αντωνόπουλος και Βουρβαχάκης, δεξιά έπαιξε ο Βεστάκης και αριστερά ο Ανωγειανάκης. Στην κορυφή της επίθεσης το δίδυμο αποτελούσαν ο Μανωλεδάκης και ο δοκιμαζόμενος επιθετικός.

Στην επανάληψη η 11άδα άλλαξε άρδην και στο τέρμα ξεκίνησε ο Καλογεράκης μέχρι το 70’ όπου την θέση του πήρε ο Πάντος. Στην δεξιά πλευρά των χαφ την θέση «μοιράστηκαν» από πλευράς χρόνου οι Κατάκης και Στυλιανάκης. Μετά το 70’ στο κέντρο της άμυνας αγωνίστηκαν οι Κορδονούρης και Σελινιωτάκης και στα άκρα οι Μπακάκης (δεξιά) και Καμπλιώνης (αριστερά). Στον κεντρικό άξονα το δίδυμο ήταν οι Βουρβαχάκης και Παπαδάκης, αριστερά αγωνίστηκε ο Πλουσής και στην επίθεση οι Τσιτλακίδης και Αργυρίου.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook