Ο Βάντο που δοκιμάστηκε για κάποιες μέρες στο Καρπενήσι και άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις στο φιλικό με τον Παναιτωλικό με τον Αναστόπουλο να ανάβει το «πράσινο» φως στη συνέχεια την απόκτηση του θα υπογράψει την Πέμπτη το πρωί συμβόλαιο συνεργασίας με την κρητική ομάδα για τα επόμενα δύο χρόνια και εν συνεχεία θα κάνει το απόγευμα την πρώτη του προπόνηση επί κρητικού εδάφους με τον ΟΦΗ. 
Το αν υπολογίζεται για το ματς της πρεμιέρας το Σάββατο με τον Ατρόμητο είναι κάτι που θεωρείται αρκετά δύσκολο γιατί μέχρι την Παρασκευή είναι δύσκολο να έρθει η μπλέ κάρτα του παίκτη από την Βραζιλία. 
Δεν ήρθε ο Σουμπίνιο 
Μαζί με τον Βάντο ήταν να έρθει σήμερα το βράδυ στο Ηράκλειο και ο Σουμπίνιο όμως ο Βραζιλιάνος μέσος του Ολυμπιακού δεν έφτασε ποτέ στο Ηράκλειο. Επισήμως και μέσω του μάνατζερ του οι λόγοι της μη άφιξης του Σουμπίνιο στο Ηράκλειο έχουν να κάνουν με κάποια τυπικά θέματα και την Πέμπτη το μεσημέρι ο παίκτης αναμένεται να βρίσκεται στο Ηράκλειο για να ενσωματωθεί στις προπονήσεις του ΟΦΗ. 
Από την άλλη όμως υπάρχουν πληροφορίες που θέλουν τον πρόεδρο του Λεβαδειακού Γιάννη Κομπότη να έχει κάνει μπάσιμο την τελευταία στιγμή για να «κλέψει» από τον ΟΦΗ τον ποδοσφαιριστή. 
Το τι ισχύει από τα δύο θα φανεί κατά την διάρκεια της αυριανής ημέρας αλλά το σίγουρό είναι ότι στον ΟΦΗ δεν περίμεναν σήμερα αυτή την εξέλιξη. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook