Το σαββατοκύριακο 4 και 5 Νοεμβρίου στη Λίμνη Κουρνά θα διεξαχθούν για μία ακόμη χρονιά οι Κορίσσιοι Διεθνείς Διασυλλογικοί Αγώνες Κανόε Καγιάκ.

Για τον λόγο αυτό την Πέμπτη πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Ναυτικού Ομίλου Χανίων συνέντευξη Τύπου στην οποία τονίστηκε ότι «Η Λίμνη Κουρνά θα αποτελέσει για μία ακόμη φορά το επίκεντρο».

Η ενημέρωση του ΝΟΧ αναφέρει τα εξής:

«Η Λίμνη Κουρνά θα αποτελέσει για μία ακόμη φορά το επίκεντρο». Αυτό τονίστηκε στη συνέντευξη Τύπου που παρατέθηκε την Πέμπτη το μεσημέρι στα γραφεία του Ναυτικού Ομίλου εν όψει της πραγματοποίησης των 18ων Κορίσσιων Διεθνών Διασυλλογικών Αγώνων Κανόε Καγιάκ που ακολουθούν το σαββατοκύριακο 4 και 5 Νοεμβρίου στη λίμνη που βρίσκεται στην καρδιά του Δήμου Αποκορώνου.

Μάλιστα, ειδικότερα οι φετινοί αγώνες παρουσιάζουν μια μεγάλη αναβάθμιση, αφού θα πραγματοποιηθούν μαζί δύο ακόμα πανελλήνια πρωταθλήματα. Αυτό των Μεγάλων Αποστάσεων 5000μ. Σπριντ και των Special Olympics. Συγκεκριμένα, το παρών αναμένεται να δώσει ένας μεγάλος αριθμός αθλητών που ανέρχεται στους 285 από 14 σωματεία από την Ελλάδα και την Κύπρο ενώ θα αγωνιστούν επίσης 45 αθλητές Special Olympics από τέσσερις διαφορετικά προγράμματα.

Παρόντες στη συνέντευξη Τύπου ήταν ο Δήμαρχος Αποκορώνου, Χαράλαμπος Κουκιανάκης, η πρόεδρος του Ν.Ο. Χανίων, Χαρούλα Πράπα-Μυλωνάκη, ο έφορος Κανόε Καγιάκ του ΝΟΧ, Νίκος Κουριδάκης, ο προπονητής του τμήματος, Μανώλης Αγγελάκης και η υπεύθυνη χορηγιών της ΑΝΕΚ LINES -χρυσός χορηγός του τμήματος αλλά και των αγώνων- Αννα Νικολακάκη.

Οι αγώνες πρόκειται να πραγματοποιηθούν το Σάββατο μεταξύ 11:30 – 17:00 και την Κυριακή 09:00 – 13:00

Οι αγώνες διοργανώνονται από το Ν.Ο. Χανίων, την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και το Δήμο Αποκορώνου. Χρυσός Χορηγός της διοργάνωσης είναι η ΑΝΕΚ LINES.

Το βίντεο από τη συνέντευξη Τύπου:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook