Από την Δευτέρα το βράδυ έχει ξεκινήσει μια εκστρατεία στον Εργοτέλη προκειμένου να υπάρξει αύξηση στην πώληση των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα αγωνιστική περίοδο. 
Πιο συγκεκριμένα ο Εργοτέλης ξεκίνησε συνεργασία με μια εταιρία promotion για την καλύτερη προώθηση των εισιτηρίων διαρκείας και η προσπάθεια αυτή ξεκίνησε από την Δευτέρα και θα συνεχιστεί μέχρι και την έναρξη του πρωταθλήματος. 
Καλλίγραμμες κοπέλες επισκέπτονται καθημερινά τα κεντρικά σημεία της πόλης αλλά και άλλες πιο απομακρυσμένες περιοχές και ενημερώνουν τους φιλάθλους για τα προνόμια που προσφέρει η αγορά ενός εισιτηρίου διαρκείας του Εργοτέλη. 
Ήδη τις δύο πρώτες μέρες αυτού του εγχειρήματος τα δείγματα είναι πάρα πολύ καλά και οι άνθρωποι του Εργοτέλη αισιοδοξούν ότι η προσπάθεια αυτή θα αποφέρει καρπούς στην αύξηση της πώλησης των εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας για τη νέα χρονιά. 
Στον καθαρά αγωνιστικό τομέα η προετοιμασία του Εργοτέλη για το ματς της πρεμιέρας με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη συνεχίστηκε την Τετάρτη με διπλή προπόνηση πρωί και απόγευμα. Το πρωί η προπόνηση αφιερώθηκε αποκλειστικά σε ασκήσεις για την βελτίωση της φυσικής κατάστασης των ποδοσφαιριστών , ενώ το απόγευμα στο πρώτο μέρος οι παίκτες δούλεψαν στις σέντρες και τα τελειώματα των φάσεων , ενώ στο δεύτερο μέρος δούλεψαν πάνω σε τακτικά θέματα που έχει να κάνει και με το στήσιμο της ομάδας κόντρα στον Πανιώνιο. 
Ο Νίκος Καραγεωργίου ανέλυσε στους παίκτες του κάποια από τα αδύνατα σημεία της ομάδας του Πανιωνίου στα οποία ο Εργοτέλης θα προσπαθήσει να χτυπήσει προκειμένου να φύγει με το διπλό από την Νέα Σμύρνη. Για την Πέμπτη έχει προγραμματιστεί μια προπόνηση που θα γίνει στο βοηθητικό του Παγκρητίου Σταδίου στις 7 το απόγευμα. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook