Πολύ καλά δείγματα γραφής έδειξαν ο Ρούβας και ο Πλατανιάς στην μεταξύ τους αναμέτρηση που διεξήχθη την Τετάρτη το απόγευμα στο γήπεδο της Γέργερης.

Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2 με τον Πλατανιά να ανοίγει το σκορ με τον υπο δοκιμή Νίκο Μαραγκουδάκη στο 34΄. Ο Ρούβας κατάφερε να ισοφαρίσει στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου και πιο συγκεκριμένα στο 48΄ με γκολ του υπο δοκιμή Ταχματζίδη.

Στο 72΄ο Ξημεράκης με εύστοχο χτύπημα πέναλτι έκανε το 2-1 για την ομάδα του Ρόυβα όμως ο Νίκος Μαραγκουδάκη που έδειξε πολύ καλά δείγματα γραφής κατάφερε να ισοφαρίσει με προβολή σε 2-2 στο 76΄.

Ο Ρούβας ολοκλήρωσε τον αγώνα με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μπριλάκη στο 74΄ με κόκκινη κάρτα.

Ανάμεσα στους παίκτες που πήραν χρόνο συμμετοχής για τον Πλατανιά ήταν και ο Αργεντινός Γκαστόν Γκονζάλες ο οποίος δοκιμάζεται από την Χανιώτικη ομάδα .

Πλατανιάς: Γκολέμης (60’ Λαζαρίδης), Τσοντάκης (66’ Μπασιαδάκης), Τσικνίδης, Νίκος Μαραγκουδάκης, Τζανής, Τσεσμελής (30’ Κονονένκο), Πουλάκης, Περδικάκης (62’ Βαγιωνάκης), Μαρτσάκης, Γκονζάλες (77’ Πατρικάκης), Δρακάκης

Ρούβας: (α’ ημίχρονο) Καλομοίρης, Ιερωνυμάκης, Καραγιαννίδης, Μασαούτης (20’ Λαγουδάκης), Τζιράκης, Σταθόγλου, Μαραγκάκης, Περογαμβράκης, Φουκαράκης, Μπελίτσας, Ρηγάκης

(β’ ημίχρονο) Χριστοδουλάκης, Μπριλάκης, Ανυφαντάκης, Καραταράκης, Κοντάκης, Πλουσής, Ξημεράκης, Σαλάμπασης, Ταχματζίδης (85’ Καουκάκης), Συντιχάκης (80’ Γιαννακάκης), Αντωνάκης

«Έμεινα ικανοποιημένος»

Ο προπονητής του Πλατανιά Ανδρέας Παντζιαράς εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας του κόντρα στο Ρούβα λέγοντας : «Σε γενικές γραμμές έμεινα αρκετά ικανοποιημένος παρά την ταλαιπωρία του ταξιδιού αλλά και του άσχημου αγωνιστικού χώρου, λόγω του πλαστικού τάπητα. Χρησιμοποιήσαμε κατά το πλείστον τους ποδοσφαιριστές που έχουν λίγο χρόνο συμμετοχής στα φιλικά και αρκετούς μικρούς σε ηλικία. Γενικά, μπορώ να πω ότι έχω μείνει αρκετά ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παιδιών».

Την Πέμπτη (25/8), η προπόνηση του Πλατανιά, είναι προγραμματισμένη για τις 6 το απόγευμα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook