Αποσύρεται λόγω κωλύματος εκλογιμότητας

Αλλαγή δεδομένων θα έχουμε τις επόμενες ημέρες, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Flashnews.gr, στην κούρσα για τις εκλογές στο Επιμελητήριο Χανίων. 

Στις αρχές Οκτωβρίου ο Μιχάλης Παπαβασιλείου, είχε ανακοινώσει σε συνέντευξη τύπου που είχε δώσει στο καφέ «Κήπος», ότι θα είναι επικεφαλής στον συνδυασμό «Ενωμένοι Επιχειρηματίες».

Ωστόσο σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Flashnews.gr, ο Μιχάλης Παπαβασιλείου θα αποσύρει την υποψηφιότητα του, καθότι ως συνταξιούχος δεν έχει δικαίωμα να συμμετέχει στις εκλογές.

Την θέση του Μιχ. Παπαβασιλείου ως επικεφαλής του συνδυασμού θα πάρει ο γνωστός Χανιώτης Επιχειρηματίας και Πρόεδρος του ΑΟ Χανιά – Κισσαμικός, Αντώνης Ροκάκης.

Ο κ. Ροκάκης ήταν εξ αρχής στην ομάδα Παπαβασιλείου και το όνομα του έγινε γνωστό στα Χανιά από την ενασχόληση του αρχικά με την ομάδα του Κισσαμικού που ανέβηκε στην Football League και στην συνέχεια προχώρησε την συνένωση με την ομάδα των Χανίων. Σύμφωνα με την αγορά πρόκειται για έναν από τους πιο δυνατούς επιχειρηματίες στην Κρήτη.

Όπως φαίνεται η επόμενη εβδομάδα θα έχει εξελίξεις στο θέμα των εκλογών του ΕΒΕ Χανίων. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook