Ο βαθμός δυσκολίας που αναμένεται να συναντήσει στη Πάτρα ο ΑΟ Χανιά είναι υψηλός, αλλά αυτό δεν του απαγορεύει σκέψεις για θετικό αποτέλεσμα.
Το Κυριακάτικο παιχνίδι με τη Παναχαϊκή είναι ένα από τα πιο δύσκολα εκτός έδρας, αλλά οι μπλε θα ταξιδέψουν στη πρωτεύουσα της Αχαΐας με στόχο να εκμεταλλευτούν το κλίμα αναβρασμού που επικρατεί στις τάξεις της Πατρινής ομάδας και να κλέψουν ένα θετικό αποτέλεσμα. Η αντιπαλότητα του Κούγια με τους φιλάθλους που έχει δημιουργήσει μια άνευ προηγουμένου αναταραχή, που ενισχύεται από το γεγονός ότι η Παναχαϊκή δεν έχει κερδίσει ακόμα το 2011 όπου μετράει δυο ισοπαλίες και μια ήττα από τον Πλατανιά, θα αποτελέσουν συμμάχους του ΑΟΧ τη Κυριακή.

Η αποστολή πάντως είναι εκ προοιμίου εξαιρετικά δύσκολη και γίνεται ακόμα δυσκολότερη από τη στιγμή που ο Προμπονάς είναι υποχρεωμένος να αφήσει στα Χανιά τέσσερις παίκτες, ενώ και από αυτούς που θα πάρει κάποιοι είναι αμφίβολοι ή ανέτοιμοι.
Ραπτάκης και Σεληνιωτάκης θα απουσιάσουν λόγω τιμωρίας αφήνοντας κενά στην άμυνα, ο Βασαδάκης είναι τραυματίας, ενώ ο Πλουσής ανέτοιμος. Παράλληλα ο Τσιτλακίδης στη προπόνηση της Πέμπτης υπέστη τράβηγμα και είναι αμφίβολος μέχρι να επανεκτιμηθεί η κατάστασή του, ενώ ο Βουρβαχάκης θα έχει μεν θέση στη αποστολή, αλλά δεν είναι έτοιμος να αγωνιστεί από την αρχή αφού όλη τη εβδομάδα έκανε ατομική προετοιμασία.

Τέλος ο Μποτωνάκης ο οποίος μάλιστα προορίζεται για βασικός έχασε λόγω κρυολογήματος την προπόνηση της Πέμπτης, αλλά η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία ή τουλάχιστον αυτό ελπίζει ο Προμπονάς διότι διαφορετικά τα πράγματα περιπλέκονται και αναφορικά με τη στελέχωση της αμυντικής γραμμής αλλά και τη παρουσία τριών μικρών.
Ο Προμπονάς σχεδιάζει να ενισχύσει την αμυντική του γραμμή και να κλείσει τους διαδρόμους παίζοντας σφικτά και ποντάροντας στις αντεπιθέσεις.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook