Ξεκίνησε σήμερα 3 Νοεμβρίου η εμπορική διάθεση του – Πόσο κοστίζει το ακριβότερο iPhone που ήρθε ποτέ στην Ελλάδα – Σε Αμερική, Αυστραλία, Κίνα, Ιαπωνία, Ηνωμένο Βασίλειο, Σιγκαπούρη οι Apple Fans αδημονούν να κρατήσουν στα χέρια τους το πολυπόθητο!

Όλος ο πλανήτης κινείται σε ρυθμούς… iPhone! Ενός πανάκριβου κινητού τηλεφώνου, συγκεκριμένα, του μοντέλου iPhone X που το κόστος του ξεπερνά τα 1.000 ευρώ στην ελληνική αγορά.

Από Αμερική μέχρι Κίνα σχηματίζονται απίστευτες ουρές από φανατικούς καταναλωτές που αδημονούν να κρατήσουν στα χέρια τους το πολυπόθητο!  

Χιλιάδες λάτρεις της Apple σε όλον τον κόσμο στήθηκαν από τα ξημερώματα της Παρασκευής στις ουρές για να πάρουν πρώτοι στα χέρια τους το iPhone X, που είναι διαθέσιμο σήμερα σε όλες τις μεγάλες αγορές. 
Για ένα «πολύ δυνατό ξεκίνημα» με βάση τις παραγγελίες που έχουν γίνει,  έκανε λόγο ο Tim Cook, μιλώντας στο CNBC.

Οι φωτογραφίες από την Νέα Υόρκη και το κατάστημα της Apple στην 5η λεωφόρο μιλούν από μόνες τους. 

Ίδια εικόνα και στο Σαν Φρανσίσκο. Στην ουρά από νωρίς, με τους χρήστες στο twitter να αναφέρουν ότι οι Apple Fans τσακώνονται για μια καλύτερη θέση στην ουρά. Με ψυγειάκια, σκηνές και ομπρέλες για τον ήλιο οι καταναλωτές μετρούν τις ώρες για να φτάσουν στην είσοδο του καταστήματος.  

Kαι φυσικά, τα ευτράπελα δεν άργησαν να έρθουν! Πάνω από 300 συσκευές των νέων iPhone X της Apple είναι η λεία ληστών που άδειασαν φορτηγάκι της UPS, φορτωμένο με τις νέες συσκευές στο Σαν Φρανσίσκο, πριν καλά καλά λανσαριστούν για πώληση στην αγορά, σύμφωνα με όσα μεταδίδει ο ξένος Τύπος. Οι κλέφτες που δεν έχουν συλληφθεί ακόμα, μπήκαν στο φορτηγάκι την ώρα που ο οδηγός έκανε διανομή στο εμπορικό κέντρο Stonestown Galleria. Με την τιμή του  iPhone X να κυμαίνεται από $999 έως και $1.150 στις ΗΠΑ, η αξία της λείας υπολογίζεται σε τουλάχιστον 300.000 δολάρια.

Η αστυνομία ερευνά για τρεις δράστες που κινούνταν με ένα λευκό φορτηγάκι  Dodge, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες.
 
Χαμογελαστοί στο φακό οι Apple Fans δεν πτοούνται και περιμένουν να ανοίξει το κατάστημα της Apple

Στη Βοστώνη, πρωτεύουσα της Μασαχουσέτης το ενδιαφέρον των Apple Fans για το πολυπόθητο κινητό τους κρατά ξάγρυπνους στους δρόμους.


Και το Ηνωμένο Βασίλειο στον «αγώνα» διεκδίκησης του iPhone X


«Μητέρα των Μαχών»… η Σιγκαπούρη, με την εντυπωσιακή φωτογραφία να κάνει το γύρο του κόσμου

 

Γνωρίζοντας το iPhoneX

Η τιμή του iPhone X 64GB διαμορφώνεται στην ελληνική αγορά στα 1.199 ευρώ ενώ η έκδοση του iPhone X 256GB στα 1.399 ευρώ. Οι παραπάνω τιμές αφορούν τις συσκευές χωρίς σύνδεση από τους παρόχους κινητής τηλεφωνίας. 

Όσοι επιλέξουν να προχωρήσουν σε σύνδεση οι τιμές μπορούν να διαμορφωθούν στα επίπεδα των 800 ευρώ για το iPhone X 64GB και στα 1.000 ευρώ για το iPhone X 256GB. Υπενθυμίζεται ότι στα τέλη Σεπτεμβρίου κυκλοφόρησαν στην ελληνική αγορά και τα μοντέλα iPhone 8 και iPhone 8 Plus σε τιμές που διαμορφώνονται κάτω από τα 1.000 ευρώ. Το iPhone X διαθέτει σχεδιασμό από γυαλί και αλουμίνιο με μια οθόνη Super Retina HD 5,8 ιντσών με HDR και True Tone, έχει την δυνατότητα να φορτίζει ασύρματα και είναι ανθεκτικό στο νερό και στη σκόνη. Η προηγμένη αναγνώριση προσώπου ξεκλειδώνει με ασφάλεια το iPhone X με μία μόνο ματιά, ενώ η κορυφαία ισχύς του A11 Bionic επιτρέπει εμπειρίες επαυξημένης πραγματικότητας σε παιχνίδια και apps. 

Οι επανασχεδιασμένες δύο κάμερες στην πίσω πλευρά, διαθέτουν διπλή οπτική σταθεροποίηση εικόνας, νέο φίλτρο χρωμάτων, pixel με μεγαλύτερο βάθος και ταχύτατους φακούς για εκπληκτικές φωτογραφίες και βίντεο ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Η κάμερα TrueDepth, η οποία επιτρέπει την αναγνώριση προσώπου (Face ID), προσφέρει την επιλογή “Πορτρέτο” με το νέο “Φωτισμό Πορτρέτου” στην μπροστινή κάμερα για εκπληκτικές selfie. Παράλληλα, δίνει “ζωή” στα Animoji, καθώς συλλέγει και αναλύει πάνω από 50 διαφορετικές κινήσεις των μυών του προσώπου, παρουσιάζοντας τα emoji με ένα νέο διασκεδαστικό τρόπο. Είναι σχεδιασμένο με το πιο ανθεκτικό γυαλί που χρησιμοποιήθηκε ποτέ σε smartphone και με μια λωρίδα από ανοξείδωτο ατσάλι και διατίθεται σε δύο φινιρίσματα Silver και Space Gray.

 

protothema.gr

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook