Συνελήφθη, 23χρονος για παραβάσεις της Νομοθεσίας  περί ναρκωτικών ουσιών, στο  Ηράκλειο  – Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν  270  γραμμάρια κάνναβης   ηλεκτρονική ζυγαριά  και  χρήματα

Συνελήφθη, σήμερα  το μεσημέρι,  στο Ηράκλειο  από  αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου, 23χρονος κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και κατόπιν συντονισμένων ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί συντονισμένη επιχείρηση,  από αστυνομικούς της  ανωτέρω Υπηρεσίας  στο  Ηράκλειο.

Κατά τη διάρκεια της εν λόγω επιχείρησης διενεργήθηκε έρευνα στο σπίτι του 23χρονου, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά  270 γραμμάρια κάνναβης, ηλεκτρονική ζυγαριά και το χρηματικό ποσό των 80 ευρώ.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης  Ασφάλειας Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών  Ηρακλείου. 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook