Ο Ιούλιος τους 2017 στα Χανιά, ήταν για ακόμη μία χρονιά γεμάτος χορό, κίνηση, δημιουργικότητα και εκπλήξεις!

Το διεθνές φεστιβάλ σύγχρονου χορού Dance Days Chania ξεκίνησε το 2011 και έχουν συμμετάσχει σε αυτό, μέχρι σήμερα,  περισσότεροι από 300 καλλιτέχνες. Το Dance Days Chania έχει λάβει την Ευρωπαϊκή Πιστοποίηση ποιότητας φεστιβάλ EFFE Label 2017- 2018 και έχει καταφέρει να θεωρείται ένα από τα καλύτερα στη σκηνή του σύγχρονου χορού τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Η διοργάνωση βασίζεται στον εθελοντισμό, στην εκπαίδευση, στην πολυπολιτισμικότητα και στη δημιουργική ανταλλαγή ιδεών.

Καθώς ξεκινάει ο σχεδιασμός της ερχόμενης διοργάνωσης, για τον Ιούλιο του 2018, σας καλούμε όλους το  Σάββατο  11 .11. 2017 , από τις 19:00 , στο Studio Συν-Κίνηση, Ελ. Βενιζέλου 89 , Χανιά, για να συστηθούμε, να μοιραστούμε ιδέες και προτάσεις και να συμπορευθούμε! 
Η κοινότητα συνιστά ουσιώδες στοιχείο, απολύτως ταυτισμένο και συνδεδεμένο με την υπόσταση και την ταυτότητα του Φεστιβάλ, που οκτώ χρόνια τώρα μεγαλώνει και διαμορφώνεται στην πόλη των Χανίων. Όλοι μας είμαστε  κρίκοι στην “αλυσίδα” ήδη από τα πρώτα στάδια κατάρτισης και σχεδιασμού του.  

Με κέφι, δημιουργικότητα και ζωντάνια, μπορούμε να στήσουμε το φετινό “σκηνικό” του Dance Days Chania και να μοιραστούμε όμορφες και δυνατές στιγμές! 

Το Σάββατο 11.11.2017 μπορείτε να ενημερωθείτε για το φεστιβάλ, τους ανθρώπους του και την πολιτική του και να γίνεται και εσείς ένα ενεργό μέλος της ομάδας αυτής

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook