Έχουν συγκεντρωθεί αρκετά είδη όμως λείπουν ρουχαλάκια για τα δυο από τα τρια παιδιά καθώς και τρόφιμα – Η προσπάθεια συνεχίζεται

Η κινητοποίηση των πολιτών για τη στήριξη της μητέρας με τα τρια ανήλικα παιδιά, που επλήγη από την πλημμύρα που προκάλεσε ο Δαίδαλος, είναι συγκινητική.

Ήδη έχουν συγκεντρωθεί ρούχα και συσκευές όμως οι ανάγκες παραμένουν. Με νέα ανάρτησή της η εθελοντική ομάδα Βοήθα με να μπορώ αναφέρει πως κυρίως για τα 2 από τα 3 παιδιά υπάρχει ακόμα ανάγκη για ρούχα, ενώ παραμένει τεράστια η ανάγκη για τρόφιμα. 

Δείτε την ανάρτηση της ομάδας:

“Από τα ρούχα που έχουν μέχρι στιγμής συγκεντρωθεί για τα ανήλικα παιδιά της οικογένειας, πολλά από αυτά αφορούν την μικρούλα 3χρονη, όμως για το κορίτσι που φοράει ρούχα Νο12-14 και για το 6χρονο αγόρι (που ελάχιστα Νο6 τελικά του κάνουν!), υπάρχουν ακόμη ανάγκες… Το αγοράκι φοράει Νο7-8 και ζητάμε αθλητικές φόρμες.Το μεγάλο κορίτσι εχει ανάγκη από ρούχα Νο 12-14 για το σχολείο. 

Επίσης, υπάρχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ ανάγκη από ΤΡΟΦΙΜΑ καθώς η μητέρα είναι άνεργη. Όσον αφορά τα ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ που ακόμη χρειάζεται η οικογένεια, αυτά είναι:

-τραπεζαρία για την κουζίνα
-καναπέ ή σαλόνι
-τραπεζάκι σαλονιού
-διπλό κρεβάτι ΜΕ το στρώμα του

Σας παρακαλούμε τα ογκώδη αντικείμενα να ΜΗΝ τα αφήνετε στα σημεία συγκέντρωσης αλλά να συννενοείστε πρώτα με τους διαχειριστές της ομάδας ώστε να λαμβάνετε οδηγίες για τον τόπο παράδοσής τους! Γενικά σας πληροφορούμε, ότι υπάρχει έλλειψη χώρου και αδυναμία στις μεταφορές των μεγάλων αντικειμένων καθώς η ομάδα μας δυστυχώς ΔΕΝ διαθέτει φορτηγάκι.

Για αυτό σας θερμοπαρακαλούμε ΟΛΑ τα προσφερόμενα είδη να είναι σε πολύ καλή κατάσταση!

Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον και το χρόνο σας. Με τη βοήθειά σας θα μπορέσουμε να στηρίξουμε αυτή την ταλαιπωρημένη οικογένεια.”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook