Η κα Τζάκι Σμιθ, πήρε δυο κρατούμενους οι οποίοι εξέτιαν την ποινή τους προσφέροντας κοινωνική εργασία να της βάψουν το αξίας 450.000 λιρών σπίτι της!

Όταν ρωτήθηκε είπε με αφέλεια ότι οι δύο κρατούμενοι είχαν ελεύθερο χρόνο, οπότε έπρεπε να τους βάλει να εργαστούν στην κατοικία της.

\”Μία ημέρα, που δεν είχαν τίποτα άλλο να κάνουν, ήρθαν στο σπίτι μου και έβαψαν για τρεις ώρες, για τις οποίες εγώ και ο σύζυγός μου κάναμε μία δωρεά στην κοινωνική ομάδα\” δήλωσε η κ. Σμιθ, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό LBC.

Η βρετανική υπηρεσία φυλακών \”την άδειασε\” λέγοντας ότι ήταν λάθος η απόφαση να χρησιμοποιηθούν κατ’ αυτόν τον τρόπο οι κρατούμενοι.

\”Οι κρατούμενοι πρέπει να απασχολούνται σε έργα τα οποία βοηθούν ολόκληρη την κοινότητα. Το σχέδιο ανεστάλη, ενώ διενεργείται έρευνα\” δήλωσε μία εκπρόσωπος της υπηρεσίας φυλακών.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Τζάκι Σμιθ τραβάει τα φώτα της δημοσιότητας. Τον Ιούνιο του 2009 αναγκάστηκε να παραιτηθεί από το υπουργικό αξίωμα μετά τη διαρροή αντίγραφου των βουλευτικών δαπανών της, το οποίο έδειχνε ότι χρέωσε στους φορολογούμενους την ενοικίαση δύο πορνογραφικών ταινιών από τον σύζυγό της.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook