“Πληγωμένος” από τις τελευταίες εξελίξεις με την αποχώρηση του Γιώργου Παράσχου αλλά και την ψυχολογία υπό του… μηδενός μετά τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα ο Πλατανιάς υπέστη βαριά ήττα στο “Καραϊσκάκη” από τον Ολυμπιακό με 5-1.

Τα πράγματα εξ αρχής ήταν δύσκολα και έγιναν δυσκολότερα όταν στο 2′ ο Κούτρης έβγαλε τη σέντρα οι αμυντικοί δεν μπόρεσαν να απομακρύνουν και ο Πάρντο με πλασέ από κοντά άνοιξε το σκορ. Στο 19′ ο Μάριν “σέρβιρε” στον Μποτία, που με κεφαλιά έκανε το 2-0, για να σκοράρει και ο έτερος κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού Σισέ, επίσης με κεφαλιά, μετά από κόρνερ του Μάριν.

Στο 69′ δόθηκε πέναλτι για χέρι του Πατράλη και ο Ανσαριφάρντ σκόραρε για το 4-0. Το γκολ της τιμής για τον Πλατανιά σημείωσε στο 88′ ο νεαρός Παπανικολάου μετά από ωραία ενέργεια και πάσα του Ενσικουλού. Η τελευταία “λέξη” του ματς άνηκε στον Ολυμπιακό που πέτυχε στο 91′ το 5-1 με τον Πάρντο.

Διαιτητής: Σκουλάς (Θεσσαλίας)
Βοηθοί: Απτόσογλου (Αθηνών)-Μπουξμπάουμ (Ανατολικής Αττικής)
4ος διαιτητής: Τζοβάρας (Φθιώτιδας)

Κίτρινες κάρτες: Στάμου (42’), Ρομαό (44’)

Ολυμπιακός (Τάκης Λεμονής): Προτό, Φιγκέιρας, Κούτρης, Μποτία (46’ Νικολάου), Σισέ, Ρομαό (66’ Μάρτινς), Ταχτσίδης, Πάρντο, Οτζίτζα (72’ Φορτούνης), Μάριν, Ανσαριφάρντ

Πλατανιάς (Νίκος Μαναρώλης): Κοκκαλάς, Στάθης, Πλιάτσικας (19’ λ.τρ. Ντικαμονά, 77’ λ.τρ. Πριντέτα), Στάμου, Βάντερσον (70’ Παπανικολάου), Κρος, Στανισάβλιεβιτς, Πατράλης, Ενσικουλού, Κοροβέσης, Μπούντνικ.

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook