Ευχαριστήρια δήλωση προς βουλευτές των Χανίων, το δημοτικό συμβούλιο Κισσάμου και φορείς της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, για τη συνέχιση της λειτουργίας των 2 τμημάτων του ΕΠΑΛ Κισσάμου, εξέδωσε ο Δήμαρχος Κισσάμου 

Η δήλωση του Δημάρχου Κισσάμου Θεόδωρου Σταθάκη,  έχει ως εξής:

Μετά την θετική εξέλιξη και ικανοποίηση του αιτήματος μας για συνέχιση της λειτουργίας των 2 τμημάτων του ΕΠΑΛ Κισσάμου, ο Δήμαρχος Κισσάμου αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει: 

Τους βουλευτές Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ-ιδιαίτερα τον κ. Πολάκη και την κ.Βαγιωνάκη- οι οποίοι κατανόησαν το δίκαιο αίτημά μας καθώς και  τον αρμόδιο Υπουργό /Υφυπουργό που τελικά έδωσε τη δίκαιη λύση στη λειτουργία των δυο τμημάτων της Γ΄ Τάξης του ΕΠΑΛ Κισσάμου.

Τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο για θέματα Παιδείας κ.Δερουκάκη Εμμανουήλ καθώς και τον πρόεδρο της Δευτεροβάθμιας επιτροπής παιδείας του Δήμου Κισσάμου κ.Γλαμπεδάκη Βασίλειο για τον συντονισμό και την υλοποίηση των αποφάσεων που ελήφθησαν.
Το Δημοτικό Συμβούλιο για την ομόφωνη στήριξή του στις ενέργειες του Δήμου.
Τον προϊστάμενο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης  κ. Ζερβάκη Στυλιανό για την αμέριστη στήριξη του στην συνέχιση της λειτουργίας των ειδικοτήτων του ΕΠΑΛ Κισσάμου αλλά και γενικότερα στην εύρυθμη λειτουργία των σχολείων μας.
Τους μαθητές, τους συλλόγους γονέων και διδασκόντων του ΕΠΑΛ και του Γενικού Λυκείου καθώς και τον διευθυντή του ΕΠΑΛ Κισσάμου κ. Ζουριδάκη Νεκτάριο για τη σωστή αντιμετώπιση και συνεργασία μέσα στα νόμιμα και λογικά πλαίσια διεκδίκησης.
Την ΕΛΜΕ Χανίων που συμπεριέλαβε στον αγώνα της και τη στήριξη των αιτημάτων του Δήμου Κισσάμου.
Η διεκδίκηση για την αλλαγή κατηγορίας του ΕΠΑΛ Κισσάμου συνεχίζεται ώστε να αποφευχθούν τέτοιου είδους προβλήματα στο μέλλον.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook