Ο Ορειβατικός Σύλλογος Χανίων διοργανώνει για τα μέλη του μονοήμερη ορειβατική εξόρμηση, για να πραγματοποιήσει πολύωρη απαιτητική ανάβαση στην φημισμένη κορυφή Καλόρος, υψ. 1.927 μέτρα, στην Θερισιανή Μαδάρα, στην επαρχία Κυδωνίας, την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017. 

Η προσέγγιση στην περιοχή θα γίνει από την τοποθεσία Βούλισμα Αμπελιτσιάς, πάνω από το Θέρισο Κυδωνίας, από όπου οι συμμετέχοντες θα ξεκινήσουν την ανάβαση τους για την κορυφή. Στην κορυφή θα αγναντέψουν και θα απολαύσουν όμορφες εικόνες προς τα κεντρικά Λευκά Όρη και όλη τη βόρεια ακτογραμμή του νομού μας και στη συνέχεια θα κατέβουν από αυτήν για να περάσουν από την ιστορική καταπράσινη τοποθεσία, όπου είναι η πηγή της Τρομάρισσας. Αφού 

Στην εξόρμηση μπορούν να συμμετέχουν όσα μέλη μας έχουν πολύ καλή φυσική κατάσταση και έχουν συμμετάσχει σε δύσκολες ομαδικές πεζοπορίες τον τελευταίο χρόνο.    

Αναχώρηση από τα γραφεία του Συλλόγου το πρωί της Κυριακής, ώρα 06:30 π.μ. κι επιστροφή το απόγευμα της ίδιας ημέρας. 

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, στα γραφεία του Συλλόγου, Τζανακάκη 90, κάθε βράδυ από τις 21:00 έως τις 23:00, τηλ. 28210 44647 ή και στην ιστοσελίδα μας www.eoshanion.gr, μέχρι και το βράδυ της Παρασκευής 10/11. Αρχηγός της εξόρμησης είναι ο κ. Κωνσταντίνος Καμπουράκης.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook