Η συζήτηση ολοκληρώθηκε με σημαντικές παρεμβάσεις των στελεχών και για ζητήματα τοπικού και ευρύτερου ενδιαφέροντος.  

Συνεδρίαση διευρυμένης ΝΟΔΕ Ηρακλείου πραγματοποιήθηκε, σήμερα, Τρίτη 7 Νοεμβρίου, παρουσία του Γραμματέα ΠΕ της ΝΔ – Βουλευτή Ηρακλείου κ. Λευτέρη Αυγενάκη,  του Γενικού Διευθυντή του Κόμματος κ. Νίκου Παπαθανάση, του Γραμματέα Οργανωτικού κ. Στέλιου Κονταδάκη, του Περιφερειάρχη Οργανωτικού Κρήτης κ. Δημήτρη Αγαπίου, του Προέδρου της ΝΟΔΕ Ηρακλείου κ. Καλλέργου Βουλγαράκη, του Αντιπροέδρου και Διευθυντή της Οργάνωσης κ. Βαγγέλη Καρκανάκη καθώς και παρουσία κομματικών και αυτοδιοικητικών στελεχών από ολόκληρο τον νομό. 

Στο πλαίσιο της συνεδρίασης ο Γραμματέας της ΝΔ κ. Λ. Αυγενάκης, δήλωσε: «Η πορεία προς το Συνέδριο περιλαμβάνει τη διαδρομή των 7 Προσυνεδρίων. Στο Ηράκλειο θα πραγματοποιηθεί το 4ο Προσυνέδριο “Για την Επιχειρηματικότητα και την Επανεκκίνηση της Οικονομίας”. Στο πλαίσιο αυτού του Προσυνεδρίου, όλοι οι ομιλητές και φυσικά ο Πρόεδρός Κυριάκος Μητσοτάκης θα δώσουν έμφαση στην τόνωση της επιχειρηματικότητας, την προσέλκυση επενδύσεων και τη στήριξη της αειφόρου ανάπτυξης. Μέσα από την καινοτόμα αυτή διαδικασία, την ανταλλαγή απόψεων, την ανάδειξη νέων ιδεών και τη συμμετοχή της κοινωνίας, μπορούμε να αναδείξουμε και εξειδικεύσουμε το πρόγραμμα μας, συνδιαμορφώνοντας τους κεντρικούς άξονες για το 11ο Τακτικό Εθνικό Συνέδριο της ΝΔ στην Αθήνα στις 16-17 Δεκεμβρίου».

Αναφορικά με το 4ο Προσυνέδριο, αλλά και τον στόχο των προσυνεδριακών διεργασιών ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ηρακλείου κ. Κ. Βουλγαράκης, ανέφερε: «Η κύρια θεματική ενότητα του Προσυνεδρίου, αφορά την επιχειρηματικότητα και την επανεκκίνηση της οικονομίας. Η  παρουσία του Προέδρου της ΝΔ,  Κυριάκου Μητσοτάκη στις ανοιχτές διεργασίες του Προσυνεδρίου δυναμώνει το ρόλο και την φωνή των συνέδρων, καθώς τους δίνεται η δυνατότητα να θέσουν τις δικές τους ερωτήσεις προς τους ομιλητές για τα καίρια οικονομικά θέματα που τους απασχολούν. Βασικός στόχος των Προσυνεδρίων είναι η έξοδός μας από την κρίση και τη μιζέρια και επιστροφή στην ανάπτυξη και την ευημερία».

Μετά το Προσυνέδριο του Ηρακλείου σειρά έχουν εκείνα της Λάρισας, στις 18 Νοεμβρίου, της Αν. Αττικής, στις 23 Νοεμβρίου, και το τελευταίο, της Θεσσαλονίκης, στις 2 Δεκεμβρίου, με αποκορύφωμα των προσυνεδριακών διαδικασιών το 11ο Συνέδριο Αρχών και Θέσεων της ΝΔ, στην Αθήνα στις 16 και 17 Δεκεμβρίου 2017.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook