Την Πέμπτη 9 και την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου

Σε εξέλιξη βρίσκεται πρόγραμμα πολιτικής δραστηριότητας  της Τ.Ε. Ηρακλείου του ΚΚΕ με σύνθημα: «ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΚΕ ΓΙΑ ΔΥΝΑΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ»

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

Την Πέμπτη 9/11

Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ, , στην επιχείρηση Candelli-Nestle  στη ΒΙΠΕ Ηρακλείου, με επικεφαλής τον Φλουρή Χάρη, μέλος της ΕΠ Κρήτης του ΚΚΕ.

Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ, στη ΔΕΗ στο Τσαλικάκι, με επικεφαλής τον  Βασιλειάδη Σάββα, μέλος της ΚΕ και Γραμματέας της ΕΠ Κρήτης του ΚΚΕ.

Κεντρική πολιτική εκδήλωση της Τ.Ε. Ηρακλείου του ΚΚΕ για τη συμπλήρωση 100 χρόνων από την Οκτωβριανή Σοσιαλιστική Επανάσταση στο Θεατρικό Σταθμό Ηρακλείου, ώρα 7:00 μ.μ., ομιλητής ο Τηλέμαχος Δημουλάς μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Την Παρασκευή 10/11

Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ, στο εργοστάσιο Σαβοϊδάκη, με επικεφαλής  το Μανώλη Συντυχάκη, μέλος της ΕΠ Κρήτης και βουλευτής του ΚΚΕ.

Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ, στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου, με επικεφαλής, το Μανώλη Συντυχάκη, μέλος της ΕΠ Κρήτης και βουλευτής του ΚΚΕ.

Εκδήλωση για την Οκτωβριανή Επανάσταση, στο Τεφέλι Ηρακλείου, με ομιλητή το Μανώλη Συντυχάκη, μέλος της ΕΠ Κρήτης και βουλευτής του ΚΚΕ, ώρα 6:00 μ.μ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook