Επιστολή την οποία υπογράφει ο πρόεδρος της Ένωσης Ηρακλείου Ανδρέας Στρατάκης αναφορικά με το δημοσίευμα στο Flashnews.gr υπο τον τίτλο “Τι συμβαίνει με την Αγροτική Εταιρική Σύμπραξη Ηρακλείου;”

Στην επιστολή του ο κ.Στρατάκης αναφέρει τα εξής:

“Με έκπληξη, οργή και αγανάκτηση διαβάσαμε σήμερα δημοσίευμά σας, το οποίο δημιουργεί άσχημες εντυπώσεις για την Οργάνωσή μας στον παραγωγικό κόσμο που υπηρετούμε, αφού βρίθει ανακριβειών, μεγάλων ψεμάτων και βλάπτει άμεσα το κύρος της ΕΝΩΣΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ  και την αξιοπρέπεια των ανθρώπων που την υπηρετούν.

Συγκεκριμένα αναφέρεστε ότι παραγωγοί ελαιολάδου εξοφλούνται με προϊόντα Σούπερ Μάρκετ (SKIP), όταν στα πλαίσια μελέτης για την οικονομική εξυγίανση της Οργάνωσής, έχουμε κλείσει τα καταστήματα Σ/Μ από τον Απρίλιο του έτους 2012.

Αξίζει να τονίσουμε ότι η Οργάνωσή μας είχε μεγάλα ανοικτά υπόλοιπα σε παραγωγούς προϊόντων αξίας εκατομμυρίων ευρώ τα οποία εξοφλήσαμε με καταβολή μετρητών στους λογαριασμούς τους και σήμερα τα υπόλοιπα αυτά είναι ελάχιστα, γεγονός που μάλλον αγνοείτε, αλλά δεν είχατε και τη δημοσιογραφική ευαισθησία να το ερευνήσετε.

Δημιουργήσαμε εταιρεία ελαιολάδου με την επωνυμία ΕΝΩΣΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΕΒΕ με γνωστούς  επιφανείς επιχειρηματίες της πόλης μας, στην οποία διατηρούμε τον στρατηγικό ρόλο στην αγορά και στον καθορισμό της ελαϊκής πολιτικής των τιμών.

Η συνεργασία αυτή επέφερε τη διατήρηση του προϊόντος στην αγορά (εσωτερικού και εξωτερικού) και την πληρωμή του προϊόντος στον παραγωγό μέχρι και του τελευταίου ευρώ.

Η ανταλλακτική οικονομία που λοιδορείτε, λειτούργησε με επιτυχία στο μακρινό παρελθόν των συναλλαγών, αλλά αυτή τη δράση εμείς ποτέ δεν εφαρμόσαμε με τους παραγωγούς μας .

Τέλος θέλω να σας επισημάνω ότι είμαι υπερήφανος για την Οργάνωση που προΐσταμαι, τους εργαζόμενους της και τους υγιείς παραγωγούς της που την εμπιστεύονται, δεν αισθάνομαι καμία ντροπή, αντιθέτως την ντροπή την έχει το δημοσίευμά σας, το οποίο δημιουργεί και βάσιμες υποψίες, ενόψει της νέας ελαιοκομικής περιόδου.

Σας καλούμε μετά από τα παραπάνω να δώσετε στη δημοσιότητα πρόσωπα και παραγωγούς που αναφέρεστε προς αποκατάσταση της αλήθειας και του κύρους της Οργάνωσής μας, γιατί σε διαφορετική περίπτωση σας δηλώνουμε ότι επιφυλασσόμεθα παντός νομίμου δικαιώματος αυτής, από την παραπάνω δυσφημιστική και βλαπτική για τα συμφέροντα της ενέργειά σας.                   

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Ηρακλείου
Ανδρέας Στρατάκης”
 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook