Ο ΑΣ Κρήτες και ακόμη τέσσερα σωματεία συμμετείχαν στην αγωνιστική προπόνηση ολυμπιακού ταεκβοντό με ηλεκτρονικούς θώρακες και κάσκες, που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή 5 Νοεμβρίου στο κλειστό της Παλαιάς Ηλεκτρικής.

Σε δηλώσεις του ο προπονητής του ΑΣ Κρήτες Νίκος Καντάρας τόνισε την αναγκαιότητα και τη σημασία τέτοιων προπονήσεων.

Αναλυτικά στην ενημέρωσή του ο ΑΣ Κρήτες αναφέρει τα εξής:

Στο κλειστό της παλαιάς ηλεκτρικής πραγματοποιήθηκε αγωνιστική προπόνηση ολυμπιακού ταεκβοντό με ηλεκτρονικούς θώρακες και κάσκες την Κυριακή 5 Νοεμβρίου. Στην προπόνηση συμμετείχαν αθλητές από τα σωματεία ΑΣ ΚΡΗΤΕΣ, ΑΣ ΑΝΔΡΟΓΕΩΣ, ΑΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ, ΑΣ ΔΑΥΙΔ και ΑΣ ΑΚΡΙΤΕΣ.

Kim Dond Hu

 

Ο προπονητής του ΑΣ.ΚΡΗΤΕΣ Καντάρας Νίκος επισήμανε την αναγκαιότητα και σημασία τέτοιων προπονήσεων, «καθώς οι αθλητές μας εξοικειώνονται πάνω στο ηλεκτρονικό σύστημα». Δήλωσε επίσης πως «ήταν πολύ σημαντική αυτή η συνάντηση διότι έχουμε μπροστά μας το πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων-κορασίδων καθώς και το πανελλήνιο κύπελλο. Γενικά ήταν μια πλούσια εβδομάδα γιατί εκτός της προπονητικής μας συνάντησης, είχαμε την ευκαιρία να προπονηθούν οι αθλητές μας με τον Κορεάτη Κim Dond Hu, τον οποίο φιλοξενούν Κρητικά σωματεία. Όλες αυτές οι ενέργειες είναι απαραίτητες για το μέλλον του Ταεκβοντό στην Κρήτη διότι είναι ένα ταχύτατα εξελισσόμενο ολυμπιακό άθλημα και θα πρέπει να ακολουθούμαι τις εξελίξεις. Επίσης θα ήθελα να αναφέρω μια τεράστια επιτυχία που είχε αυτές τις μέρες το Ελληνικό Ταεκβοντο, όπου η Εθνική ομάδα κατέκτησε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων – Νεανίδων τέσσερα μετάλλια (1 χρυσό, 1 αργυρό και 2 χάλκινα) και κατέλαβε την 6 θέση στην γενική κατάταξη . Συνολικά μετείχαν περίπου 500 αθλητές και αθλήτριες από 41 χώρες».

Agonistiki Proponisi2

Ο ΑΣ ΚΡΗΤΕΣ ευχαρίστησε τα αθηναϊκά σωματεία ΑΣ.ΑΘΛΗΣΗ ΝΙΚΑΙΑΣ και ΑΣ.ΑΙΟΛΟΣ όπου και έφεραν τα ηλεκτρονικά συστήματα, το αθλητικό τμήμα του δήμου Χανίων για την ευγενική παραχώρηση του κλειστού της παλαιάς ηλεκτρικής, τα σωματεία και τους αθλητές που παρευρέθηκαν στη προπόνηση,καθώς και το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Χανίων που ήταν δίπλα μας.

Agonistiki Proponisi4

Agonistiki Proponisi5

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook