Δύο πυρκαγιές στα Χανιά, μια στο Ηράκλειο και μια στο Λασίθι στην διάρκεια της νύχτας

Σε κατάσταση συναγερμού ήταν την νύχτα οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από τα περιστατικά πυρκαγιών στα οποία κλήθηκαν να επέμβουν.

Στην πόλη των Χανίων η Πυροσβεστική κλήθηκε στις 2:50 για πυρκαγιά που είχε εκδηλωθεί σε παλιά εγκαταλειμμένη οικία στην οδό Γερασίμου Δανδάλη στην Σπλάντζια της παλιάς πόλης.

Στο σημείο έσπευσαν με τρία οχήματα, οκτώ πυροσβέστες οι οποίοι έσβησαν την φωτιά στις 4:30 προλαμβάνοντας ενδεχόμενη επέκτασή της.

Μια ώρα μετά, στις 3:50  χρειάστηκε νέα επέμβαση σε παλιό κέντρο ψυχαγωγίας που είναι κλειστό στο τέρμα της οδού Σελίνου στην Νέα Χώρα. Άμεση ήταν η επέμβαση οκτώ πυροσβεστών που πήγαν εκεί με τρία οχήματα οι οποία κατάσβεσαν την φωτιά στις 4:25, ενώ προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές.

Στην πόλη του Ηρακλείου, στις 12:45 εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε διπλοκατοικία στην οδό Γιαμπουδή.

Εννέα πυροσβέστες πήγαν στο σημείο με τρία οχήματα και κατάσβεσαν την φωτιά από την οποία προκλήθηκαν υλικές ζημιές στον πρώτο όροφο της οικίας.

Νωρίτερα, στις 11:00 εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε αγροτική περιοχή στο Καμινάκι Λασιθίου η οποία αποτέφρωσε περίπου 30 στρέμματα χορτολιβαδικής βλάστησης, πριν κατασβεστεί από τις δυνάμεις Πυρόσβεσης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook