Για το παιχνίδι με τον Αχαρναϊκό μίλησε πριν την προπόνηση της Πέμπτης ο Γιώργος Πετράκης, τονίζοντας ότι η ομάδα του κοιτάει τη δουλειά της χωρίς να επηρεάζεται από τα προβλήματα του αντιπάλου της.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το αν επηρεάζει την ομάδα το γεγονός ότι παίζει πάλι στο Ρέθυμνο και για το αν είναι μειονέκτημα ή πλεονέκτημα το ότι έχει παίξει ξανά με τον Αχαρναϊκό φέτος στο Κύπελλο: «Όσον αφορά το πρώτο σκέλος για το ότι θα αγωνιστούμε στο Ρέθυμνο, επειδή και την προηγούμενη φορά είχα ευχαριστήσει τους φιλάθλους που είχαν έρθει, μακάρι και πάλι να έρθουν κάποιοι άνθρωποι να μας στηρίξουν σε αυτή την προσπάθεια που κάνουμε για να μπορέσουμε να επιστρέψουμε στις νίκες, μετά την ισοπαλία που είχαμε εκτός έδρας. Δεν μπορώ να χαρακτηρίσω θετικό ή αρνητικό. Εμείς από τη δική μας πλευρά που αφορά το αγωνιστικό κομμάτι θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και θα φανεί στο τέλος αν μας επηρεάζει ή όχι αυτό το κομμάτι. Όσον αφορά το δεύτερο σκέλος που έχει να κάνει με το ότι έχουμε ξαναπαίξει με τον Αχαρναϊκό έχει ιδιαιτερότητες, γιατί με μια ομάδα τη γνωρίζεις και σε γνωρίζει έχει να κάνει λίγο με τη δική μας δουλειά με το διάβασμα του αντιπάλου από τη δική μας πλευρά και τη δική τους, αλλά νομίζω ότι θα βρούμε τους τρόπους ώστε να καταφέρουμε να φτάσουμε στον στόχο μας που είναι η νίκη».

Για το αν επηρεάζει την ομάδα η παραφιλολογία για το αν κατέβει ή όχι ο Αχαρναϊκός: «Και εμένα προσωπικά και γενικά το αγωνιστικό τμήμα με απόλυτη ειλικρίνεια λέω όχι. Δεν σκεφτόμαστε τέτοια πράγματα, δεν μας επηρεάζουν, εμείς κοιτάμε τη δουλειά μας. Η δουλειά μας είναι να παρουσιαστούμε έτοιμοι στον αγωνιστικό χώρο. Τα υπόλοιπα είναι εξωαγωνιστικά οπότε τα προσπερνάμε».

Για τις αποβολές στη θέση του δεξιού μπακ και τις απουσίες των διεθνών Σάλιακα και Τόλι: «Για εμάς δεν υπάρχει πρόβλημα, οι παίκτες που λείπουν πραγματικά έχουν αξία και είναι πολύ καλοί παίκτες, αλλά το ίδιο ισχύει και για τα παιδιά που είναι έξω. Το έχω πει πολλές φορές ότι είμαι πολύ τυχερός γιατί έχω στη διάθεσή μου πάρα πολύ καλούς παίκτες και σε όγκο όσον αφορά τον αριθμό αλλά και σε ποιότητα και είναι όλοι τους πολύ καλά παιδιά, οπότε έχω απόλυτη εμπιστοσύνη σε οποιονδήποτε κληθεί να πάρει την ευκαιρία του και περιμένω να την αρπάξει».

Για το γεγονός ότι τα ματς στο ξεκίνημα κρίνονται στις λεπτομέρειες και αν παίξει ρόλο η συγκέντρωση: «Για εμάς είναι ένα από τα χαρακτηριστικά μας, ότι θέλουμε να είμαστε πειθαρχημένοι και συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι. Έτσι είναι η Football League, τα τελευταία 6-7 χρόνια που την παρακολουθώ. Όλα τα παιχνίδια κρίνονται στη λεπτομέρεια, είτε παίζει με αντίπαλο που είναι χαμηλά, είτε με ομάδες που θέλουν να πρωταγωνιστήσουν. Όλα τα αποτελέσματα είναι ανοικτά σε όλα τα ματς και αυτό το βλέπουμε και στην αφετηρία του πρωταθλήματος, οπότε τα στοιχεία της συγκέντρωσης και της πειθαρχίας πρέπει να τα έχουμε σε πολύ μεγάλο βαθμό».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook