Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κορφών σας προσκαλεί και φέτος στην καθιερωμένη ετήσια δενδροφύτευση στην ιδιαίτερου φυσικού κάλλους περιοχή των Κορφών (Περιοχή Χοντρό Χαράκι 1 χλμ πριν την Παναγία Καβαλλαρά).

Η συγκεκριμένη εθελοντική προσπάθεια θα γίνει σε συνεργασία με το Δήμο Μαλεβιζίου, την Τοπική Κοινότητα Κορφών, τον Παιδικό Σταθμό – Νηπιαγωγείο “Ροδομηλιά” και την Αναπτυξιακή Ηρακλείου.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος:

“Φέτος παραλάβαμε από το Δασαρχείο 200 δέντρα κατόπιν αιτήματος του Πολιτιστικού Συλλόγου, της Τοπικής Κοινότητας, της Ροδομηλιάς και της Αναπτυξιακής Ηρακλείου. Όσοι επιθυμείτε, μπορείτε να συμμετέχετε στη δράση αυτή, φυτεύοντας από ένα δέντρο και συμβάλλοντας έτσι στη δημιουργία θεματικού πάρκου. 

Η έκταση προσφέρεται για δενδροφύτευση και ανήκει στην Τοπική Κοινότητα Κορφών και το Δήμο Μαλεβιζίου, με την προοπτική ο χώρος αυτός να γίνει ένα Πάρκο Αναψυχής όπου θα μπορούν να το επισκέπτονται σύλλογοι, φορείς για φυσιολατρία, εκδρομή, παρατήρηση, παιχνίδι, κλπ.

Αυτή τη χρονιά θα έχουμε και άλλη παρέα μαζί μας, πρόκειται για 18 παιδιά (ηλικίας 4-5) πρόσφυγες με τις οικογένειές τους, τους οποίους φροντίζει η Αναπτυξιακή Ηρακλείου. Η δράση αυτή στοχεύει σε μία κοινή προσπάθεια για το περιβάλλον και συνάμα αποτελεί μία πράξη αγάπης προς τους ανθρώπους αυτούς που ξεριζώθηκαν από την πατρίδα τους.”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook