Διανομή τροφίμων πραγματοποιεί σήμερα και αύριο η Περιφέρεια Κρήτης μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Πρόκειται για μια νέα διήμερη διανομή τροφίμων που θα γίνει στο χώρο του παντοπωλείου στην οδό Καζαντζάκη 6-8 (πάροδος Γιαμαλάκη) από τις 9:30 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι στο Ηράκλειο, και αύριο Παρασκευή 26 Απριλίου τις ίδιες ώρες στις Μοίρες, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο πίσω από τον Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου.

Οι δικαιούχοι ειδοποιούνται τηλεφωνικά από τους κοινωνικούς λειτουργούς της Διεύθυνσης Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Κρήτης.
Προκειμένου να παραλάβουν τα τρόφιμα οι δικαιούχοι πρέπει να προσκομίσουν την αστυνομική τους ταυτότητα.

Η διανομή τροφίμων αφορά μια σημαντική κοινωνική παρέμβαση που συνεχίζει η αιρετή περιφερειακή Αρχή με τη στήριξη του περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη και της αρμόδιας αντιπεριφερειάρχη για θέματα κοινωνικής πολιτικής Θεανώς Βρέντζου-Σκορδαλάκη.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο στηρίζουν ενεργά η Ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης, η Ιερά Μητρόπολη Γορτύνης και Αρκαδίας, και τη συγκεκριμένη διανομή οι παρακάτω έμποροι-προμηθευτές-επιχειρηματίες τροφίμων: Αγροτοβιομηχανικός Συνεταιρισμός Τυμπακίου, Αγροτικός Συνεταιρισμός Μεσαράς, Σ/Μ Χαλκιαδάκη, Σ/Μ Αριάδνη, Σ/Μ Καδιανάκη Ανδρέα, Σ/Μ Μακρυγιαννάκη Αικατερίνη, Καφές Δανδάλης και Υιοί, Λ. Κλάδος και Υιοί, Κρητικά Αναψυκτικά \”Φήμη\”-Ζηδιανάκης Α.Ε., Βιομηχανία εμφιάλωσης Ζαρός-Βότομος Α.Ε., Εμφιάλωση-Εμπορία πόσιμου νερού Σεληνάρι-Βοθύλια Α.Ε., Βιομηχανία Αναψυκτικών και Χυμών \”Θαύμα\”-Σταματάκης και Υιοί Ο.Ε., Παραγωγή και Εμπορία Ζαχαροπλαστικής Αρτοποιίας Γ. Σαβοϊδάκη.
Nέα Κρήτη

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook