Μια σπουδαία μεταγραφή που είχε γίνει γνωστή εδώ και καιρό επισημοποίησε ο Μινώταυρος, ανακοινώνοντας την απόκτηση του ικανότατου τερματοφύλακα, Αντώνη Συροκάκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Μινωταύρου:
«Το Δ.Σ. του Α.Ο. ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ ΜΟΥΡΝΙΩΝ ανακοινώνει την απόκτηση του 27χρονου (γεν. 6/10/1984) τερματοφύλακα Αντώνη Συροκάκη, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Α.Ο.Χανιά. Πρόκειται σίγουρα για μια πολύ σημαντική προσθήκη στο ρόστερ, καθώς ο υψηλόσωμος ποδοσφαιριστής είναι κατά γενική ομολογία, εκτός από πολύ καλός χαρακτήρας και ένας εξαιρετικός τερματοφύλακας. Τόσο στο περισυνό πρωτάθλημα, όσο και παλιότερα, πραγματοποίησε  πολύ καλές εμφανίσεις, δίνοντας το στίγμα και δείχνοντας τις ικανότητές του, όποτε του δινόταν η ευκαιρία. Ο Συροκάκης ξεκίνησε την καριέρα του από τον Παγχανιακό, ενώ  εκτός από τον Α.Ο.Χανιά, έχει φορέσει και τη φανέλα των Αστέρα Π. και  Σπάθας».

Παρουσίαση το Σάββατο (27/8)

Το Σάββατο 27 Αυγούστου στις 12.00 στο «Σαμαριά» ο σύλλογος των Μουρνιών θα κάνει την επίσημη παρουσίαση σε νέο χορηγό, στη φανέλα, τις μεταγραφές και τα διαρκείας, τα οποία ήδη έχουν κυκλοφορήσει.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook